Механізовані та танкові підрозділи відпрацювали відбиття нападу противника у районі ООС

09.07.2021 0 By NS.Writer

За наказом командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, на одному з полігонів, що розташований на лінії відведення у районі ООС, проведено планові заняття з бойової підготовки, під час яких були відпрацьовані спільні дії танкових та механізованих підрозділів.

Як пише armyinform.com.ua, про це повідомляє пресслужба операції Об’єднаних сил.

Участь у занятті взяли представники Командування частин і підрозділів, що виконують бойові завдання у районі ООС.

За легендою навчань, «противник» прорвав оборону піхоти й почав наступ.

Танковий взвод у складі трьох танків виїхав до місця зосередження для відбиття нападу. За визначеною командою підрозділ вийшов на вогневий рубіж, відбив умовну ворожу атаку й здійснив контратаку на противника. Знищивши ворожу техніку та захопивши вигідний рубіж, танковий взвод забезпечив закріплення на ньому механізованих підрозділів.

Під час занять також були відпрацьовані дії підрозділів в обороні та наступі з відпрацюванням елементів інженерного обладнання позицій, переміщень і зміни позицій, евакуації поранених та пошкодженої техніки з поля бою.

Навчання продемонстрували чіткість та злагодженість дій особового складу, підтвердили належний рівень його бойової підготовки та спроможність виконувати бойові завдання у районі проведення операції Об’єднаних сил.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: