Meest безкоштовно доставлятиме посилки у поштомати до 31 січня

26.12.2020 0 By NS.Writer

Сервіс поштоматів із безконтактною доставкою Meest дозволить отримувати та відправляти посилки безкоштовно. Акція триває з 7 грудня до 31 січня по всій Україні. vctr.media розповідає деталі послуги.

Що сталось?

За 2020 рік кількість користувачів, що відправляють і отримують посилки через поштомати Meest, зросла на 50-60%. Українці надають перевагу цьому виду доставки завдяки простоті, зручності та безпеці.

Аби в умовах коронавірусної хвороби українці могли привітати один одного з новорічними святами, Meest анонсує нову акцію. До 31 січня отримувати та відправляти посилки через поштомати Meest можна безкоштовно. Послуга доступна по всій Україні.

Що можна відправляти через поштомати?

Через поштомати можна відправляти посилки вагою до 10 кг — документи, електронну комерцію та будь-які інші малогабаритні відправлення. Крім того, з 7 грудня до 31 січня замовити безкоштовну доставку товарів у поштомати Meest можна у популярних онлайн-магазинах: техніки, одягу, будівельних, дитячих та косметичних товарів, а також у книгарнях.

Крім цього, Meest пропонує послугу надшвидкої доставки по Києву за 5 годин. Для цього потрібно вкласти посилку в поштомат до 11:00.

Meest — міжнародна група компаній, що веде свою діяльність більш ніж у 20 країнах світу. На українському ринку компанія розвиває власну мережу поштоматів, яка зараз налічує понад 1500 автоматизованих пристроїв. Наразі автоматичні термінали Meest — єдині в Україні, що працюють і на отримання, і на відправлення посилок.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: