Matroid залучає 20 мільйонів доларів США на фінансування серії B

15.10.2020 0 By Chilli.Pepper

Компанія Matroid, постачальник машинного навчання і комп’ютерного зору (CV) з Пало-Альто, Каліфорнія, залучила 20 млн доларів в рамках серії B, повідомляє finsmes.

Раунд, в результаті якого загальний обсяг фінансування склав 33,5 млн доларів, очолив Energize Ventures за участю існуючих інвесторів New Enterprise Associates (NEA), Intel Capital та інших.

Компанія планує використовувати нове фінансування для прискорення розробки продуктів і виходу на ринок на ринках виробництва, промислового Інтернету речей (IIOT) і відеозахисту.

Під керівництвом Рези Заде, генерального директора та засновника, Matroid – це студія для створення та розгортання детекторів (моделей комп’ютерного зору) для пошуку людей, поведінки, об’єктів та подій у візуальних середовищах – програмування не потрібно. Після розробки детектора Matroid може шукати будь-яку пряму трансляцію або записане відео, надаючи сповіщення в реальному часі про виявлення об’єкта, яким цікавляться. Клієнти використовують його у будівництві, виробництві, охороні, медіа, роздрібній торгівлі та інших галузях.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: