Mars Ice Home: Ілюстрована концепція колонії на Червоній Планеті

02.09.2018 0 By Chilli.Pepper

Майбутні колоністи стоять поряд із Mars Ice Home, який був розроблений як частина техніко-економічного обгрунтування в NASA Langley Research Center у 2016 році у співпраці з SEArch + і CloudsAO, повідомляєspace.

Марсіанський Крижаний Будинок

image.png

У будинку використовується водний лід для захисту від радіації та структурної підтримки. Він також має надувну мембрану. Лід додатково допомагає з ізоляцією разом із шаром вуглекислого газу, який може бути видобутий з атмосфери Марсу.

Всередині Крижаного Будинку

image.png

На макеті для Mars Ice Home вказані різні номери і зручності. Куполоподібна структура включає в себе все: від бібліотеки до наукової лабораторії і ряду люків. Вона також включає в себе вікно, тому майбутні колоністи на Червоній планеті можуть спостерігати за курною поверхнею зсередини.

Зручності Крижаного Будинку

image.png

Усередині Mars Ice Home, теоретично, майбутні колоністи можуть знайти безліч зручностей. Куполоподібна структура має більше одного рівня, тому, крім сходів, у ній є сховище, вікна для перегляду і навіть теплиця.

Безпека Астронавтів Марсу

image.png

Для майбутніх екіпажів місій, щоб вижити в дійсності на Червоній планеті, існує ряд функцій безпеки, які повинні бути на місцях, в структурах, в яких вони залишаються. Крижаний Будинок Марсу гарантує безпеку і комфорт цих відважних космонавтів, включаючи гігієнічний блок, шлюз і багато місця в приміщеннях екіпажу.

Прошарки Mars Ice Home

image.png

Багатошаровість Mars Ice Home гарантує, що майбутні мешканці на Червоній планеті будуть в безпеці від загроз, які є на планеті. Структура підтримує безпечний атмосферний тиск і захистить космонавтів від шкідливого випромінювання і пилових буревіїв, які часто бувають на планеті.

Структурні деталі Mars Ice Home

image.png

Повністю функціональний житловий простір, у Mars Ice Home визначено вантажний простір, жорсткий центр і підтримку підлоги. Хоча житловий простір щодо Землі нетрадиційний, Mars Ice Home унікально розроблений для підтримки людей на Марсі.

Приміщення для екипажів

image.png

Є комфортабельні приміщення для екіпажу, який буде жити у Mars Ice Home. Обладнана ліжком і письмовим столом, кожна “кімната” досить простора (принаймі, у відношенні спільних процедур космонавтів). Номери просто спроектовані, але яскраво освітлені і створені для зручності і корисності.

Марсіанська оранжерея

image.png

У Mars Ice Home є оранжерея. Ймовірно, використовуючи методи гідропонного вирощування, майбутні колоністи зможуть не тільки експериментувати зі зростаючою їжею і рослинністю на Марсі, а й підтримувати їх протягом більш тривалого періоду часу на планеті через сучасне сільське господарство всередині структури.

Приміщення для екипажів вночі

image.png

Вночі астронавти мають доступ до нічного освітлення у своїх приміщеннях. У номерах також можуть бути встановлені гідропонні системи рослин, які не є функціональними, вони також додають яскравий і веселий поп-колір і нагадування про домівку.

Прибуття у Mars Ice Home

image.png

Транспортний засіб перебувє біля Mars Ice Home. Поруч стоять двоє людей-колоністів у захисних костюмах і шоломах. Mars Ice Home забезпечує підтримку і комфорт для людей-поселенців на Червоній планеті.

Mars Ice Home вночі

image.png

Ця приголомшлива художня візуалізація показує, як виглядає Mars Ice Home вночі на Червоній планеті. Коли зірки просто видно на задньому плані, структура освітлена вогнями всередині.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: