Львівський винахідник розробив триколісний електроскутер для людей з інвалідністю

23.02.2022 0 By NS.Writer

Триколісний електроскутер львівських розробників коштуватиме до 80 000 гривень, пише dev.ua.

Фото — ZAXID.NET

Львівський винахідник Павло Піка виготовляє триколісні електричні скутери, на яких можуть їздити люди з інвалідністю, повідомляє ZAXID.NET.

Павло — учасник війни на сході України, вирішив створити такий транспорт для своїх побратимів, які після поранень на війні більше не можуть ходити, а змушені пересуватися на колісному кріслі.

Винахідник отримав грант на створення перших скутерів. В реалізації проєкту допомагає університет «Львівська політехніка».

Це електричний скутер, який на одному заряді проїжджає 80 км. Попередня ціна електроскутера становить близько 80 000 гривень. Батарею можна як замінювати, так і заряджати. Це наразі лише прототип, який проходить період тестування.

«Ми вмонтували відеореєстратор на три камери. Найважливіше, це задня камера, яка дозволяє зразу при вмиканні задньої передачі, заднього ходу, бачити, що є ззаду. Так само тут влаштована камера, яка показує, що відбувається в салоні й так само влаштована камера, яка показує, що відбувається на дорозі», — підсумував Павло Піка.

Як раніше писав Newssky, «Завод Малишева має контракти на понад ₴3,4 млрд».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: