London School of English дарує 15% знижки на навчання для дітей учасників АТО/ООС

30.08.2021 0 By NS.Writer

Про це повідомив співзасновник компанії і мережі шкіл London School of English Том Бартон, який наразі керує відділенням у Львові, пише armyinform.com.ua.

…А ще для львів’ян, учасників бойових, дій передбачені безкоштовні і пільгові умови навчання

— Усього в нас по Україні 8 шкіл із вивчення англійської мови, які розташовані в Києві, Одесі та Львові, − розповів британець Том Бартон. — Поважаючи людей, які відстоюють територіальну цілісність і незалежність своєї країни, ми вирішили хоч якимось чином долучитися до їхнього вшанування, соціальної підтримки та адаптації. Окрім того, що в нас діє стандартна програма з умовами 15% знижки на навчання для дітей учасників бойових дій по всій мережі шкіл London School of English, ми вже другий рік поспіль у Львові передбачаємо і для самих учасників війни 10 безкоштовних місць і 10 місць з 50-відсотковою оплатою. Якщо взяти минулорічну чисельність студентів, то це фактично 10% від загальної кількості.

До речі, компанія розпочала свою роботу в Україні ще у 1996 році в Києві. Започаткував її британець Шон Харті. Потім були відкриті філії в Одесі та Донецьку. Остання, за об’єктивних причин, була закрита. А у 2019 році відкрився філіал London School of English у Львові. Таким чином на українському ринку ця «школа англійської мови» успішно працює вже 25 років!

«Вивчення мови — це більше про практику»

— Вивчення мови — це більше про практику, а не про теорію. І це так само, як водити машину: вам треба більше практики,— зазначає британець Том Бартон. Тому серед складових успіху компанії в успішному навчанні студентів на мовних курсах він виділяє насамперед викладання тут виключно англійською мовою.

— Кожне заняття триває у 100% англомовному середовищі. Навіть на перервах викладачі спілкуються зі студентами виключно іноземною. Винятки є лише для початківців, які займаються на першому рівні Starter. Більше того, ці включення української мови, так звані точкові. На інших рівнях підготовки — виключно англійська, − розповів Том Бартон.

Ще однією беззаперечною складовою успіху компанії Том вважає професійну команду викладачів. До речі, з 8 викладачів, які працюють у Львові, — 4 носії мови!

— Загалом усі наші викладачі як носії мови, так і українські фахівці, володіють міжнародними кваліфікаціями у сфері викладання англійської. Вони мають багаторічний досвід викладання загальної, розмовної та ділової англійської мови, а також підготовки до міжнародних мовних іспитів, − зазначає Том Бартон.

До речі, що стосується самого Тома Бартона, то його досвід викладання становить майже два десятки років. Зокрема, у самій Великій Британії, а також Італії, Ізраїлі, і ось вже 9 років в Україні. У нього є магістерський ступінь і сертифікат Delta, який дозволяє викладати англійську мову іноземним студентам.

Новий семестр стартує 30 серпня

З 30 серпня у London School of English стартує новий семестр навчання. Як зазначає Том Бартон, класи їхньої школи відкриті як для дітей та підлітків, так і дорослих.

— Фактично наша вікова категорія від дітей 3-4 років і далі без обмежень. У нас навчаються і професори з університетів. Їм це потрібно як для підвищення кваліфікації, так і щоб підтвердити свій рівень. Проте, чим раніше люди починають вивчати мову, тим краще. Тоді їм легше і вони отримують кращий результат, − рекомендує Том. — Мені наступного року 40 і я починаю вивчати українську. Не все виходить, але я стараюся!

Для дорослих навчання відбувається за 6 рівнями. Від базового Starter до Advanced. Тривалість кожного рівня 5,5 місяців. Заняття відбувається два рази на тиждень у вечірній час. Що стосується дітей, тривалість навчання — 9,5 місяців, переважно в післяобідній час. Також як діти, так і дорослі навчаються в екзаменаційних групах. Після чого вони можуть скласти міжнародні іспити (Pearson, Cambridge) на підтвердження рівня мови та отримати сертифікат міжнародного зразка. Нині у London School of English продовжується набір на чергові курси англійської мови. Місця поки що є, зокрема пільгові. Батькам, аби записати своїх дітей на курси, потрібно звернутися до регіональних відділень. Ветеранам АТО/ООС із Львівщини потрібно відвідати Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій для заповнення резюме і подачі заявки на участь у безкоштовних чи пільгових курсах.

У суботу, 4 вересня, зокрема у Львові, буде день відкритих дверей. Початок о 13:00, тривалість півтори години. Запрошують усіх батьків, які цікавляться вивченням англійської для своїх дітей, і дорослих, які теж хочуть опанувати мову.

— Там ми більш детальніше розкажемо про роботу школи, курси і програму навчання. Буде цікаво та динамічно. Ми дуже раді навчати учасників бойових дій чи їхніх дітей, − вкотре зауважує співзасновник London School of English Том Бартон.

Окрема подяка Ніколетті Маринець за переклад розмови з Томом Бартоном.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: