NEA реконструює квартиру 19-го століття в Парижі, щоб створити позачасовий світлий простір

27.10.2020 0 Редакция Steelgrey

У 9-му окрузі Парижа архітектура Nathalie Eldan Architecture (NEA) завершила продуманий ремонт квартири Хассмана кінця 19 століття.

| Newssky.com.ua

Розроблений для молодої пари, яка нещодавно переїхала до французької столиці з Лондона, “chaptal residence” була відремонтована з урахуванням їхніх потреб, одночасно створивши елегантний і позачасовий простір, повідомляє designboom.

chaptal-residence-2

До реконструкції NEA майно площею 150 м2 залишалося недоторканим понад шість десятиліть. План квартири складається з просторої вітальні, відкритої кухні, двох ванних кімнат, пральні, гардеробної, двох спалень та офісного приміщення.

До речі, при пошуку затишних квартир у Ірпіні вічерпну інформацію публікують на сайті: https://www.atlanta.ua/kievskayaoblast/irpeni/filters/prodazha/kvartiry. Переходьте та отримуйте пропозиції з найрізноманітніших видів нерухомості.

chaptal-residence-3

Оновлення зберігає багато оригінальних особливостей та тканин, таких як хитромудрі стінові та стельові молдинги, основні структурні конструкції та велика висота приміщення. Замість того, щоб наслыдувати сучасні тенденції, проект зосереджується на створенні домашньої атмосфери в тихому і позачасовому просторі. Для цього були ретельно відібрані натуральні, необроблені та світлі матеріали і колір.

chaptal-residence-4
Тоді як оригінальну дубову підлогу в квартирі відреставрували, у ванних кімнатах — барвисті терацові підлоги. Контраст натуральної дубової підлоги та яскраво-білих стін створюють м’яке світло, вишуканість та елегантність. Природне світло протікає між кімнатами, приносячи теплу та привабливу атмосферу. Такі деталі, як електротехнічне обладнання з матової латуні та дверні ручки, збагачують тактильний досвід, підтверджуючи концепцію архітектури як цілісний та послідовний проект. NEA також спроектувала табурет для ванної, вхідну лавку, бібліотеку та всі інші вбудовані меблі.

cr-5
Макет був організований таким чином, щоб зберегти конфіденційність та автономію клієнта, приймаючи своїх друзів та родину. Для цього між їхньою спальнею та іншими частинами будинку було розміщено велике приміщення для зберігання, яке працює як сенсорна буферна зона.

cr-6
Тоді як дві спальні орієнтовані на внутрішній двір будівлі, загальні простори, такі як кухня, вітальня та кабінет, виходять на вулицю. Хоч і дуже просторо, в оригінальному плануванні квартири не було місць для зберігання речей та шаф. Тому одним з основних підходів було забезпечення високої вбудованої функціональності та максимальна використання кожної наявної «кишені». Широка гардеробна сформульована в межах головної спальні, а з входу можна потрапити до великої зони зберігання.

cr-7

 

cr-8

 

cr-9

 

cr-10

 

cr-11

 

cr-12

 

cr-13

 

Поделиться статьей: