Крихітний Scooter виглядає як ноутбук, на якому можна їздити

28.10.2016 0 By Chilli.Pepper

Ви можете носити Segway в сумці для ноутбука?

Саме це компанія Cocoa Motors пообіцяла торік, коли показала WalkCar – ультра-компактний персональний транспортний засіб. І, нарешті, після року вдосконалення конструкції WalkCar доступний для попереднього замовлення, починаючи з 21 жовтня, повідомляє gizmodo.com.

WalkCar Остаточні специфікації містять параметри WalkCar, які приблизно такого ж розміру, як і 13-дюймовий ноутбук. Але всередині його 6,2-фунтової рами з вуглецевого волокна, ви знайдете електродвигуни, здатні рухати крихітний транспорт зі швидкістю до 10 миль в годину і батарея придатна для приблизно повної години пересування по місту.

WalkCar управляється обережним нахилом вашого тіла з боку в бік, що означає, ймовірно трохи тренуваннь, коли справа дійде до оволодіння управління пристроєм. Але для вашого доїзду на роботу, це незначний компроміс, якщо означає ніколи не шукати місце для парковки, або безпечне приміщення, щоб заховати ваш велосипед.

Що стосується цінової політики, то WalkCar повідомить вам про те, що його пристрій коштує як пристойний MacBook  – 1280$. Але ви ще повинні бути терплячими протягом усього року, так як попередні замовлення не планують відвантажувати до вересня наступного року.

Метро не так вже й погано, правда?


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: