Креаціоніст: Беовульф – ‘розповідь очевидця’ про динозаврів, що існували з людьми

08.01.2017 0 By Chilli.Pepper

Між тим Трамп будує Кабінет, дружній по відношенню до креаціонізму, повідомляє sfgate.

Святий Георгій, вбиває дракона. Чи це динозавр?

Крім мільярдерів, великих нафтовиків і банкірів, Кабінет Трампа орієнтовно матиме принаймні двох членів – обраного віце-президента Майка Пенса і номінованого голову HUD (департаменту житлового будівництва і міського розвитку) Бена Карсона – котрі, якщо не фактично є ярими креаціоністами але принаймні, підтримують їх переконання.

Креаціоністи вірять в буквальне тлумаченні Біблії. Воно включає в себе концепцію, що Земля була створена від 6 000 до 10 000 років тому, і що потоп знищив все живе на Землі, за винятком Ноя, його сім’ї і істот на ковчезі.

Такі постулати, що заперечують геологічні літописи, являють собою проблему тимчасової шкали для фундаменталістів.

У виданні Louisville Magazine цього місяця, репортер Чарльз Уолфорд розповідає про сюрреалістичний обмін думками з геологом Ендрю Снеллангом з Книги Буття (оппоненти еволюціонизму) минулого року в тематичному парку “Ноїв ковчег”, пам’ятнику креаціонізму у Вільямстоуні, штат Кентуккі.

[Співпрацівнк КБ д-р Джорджіа] Пурдом познайомила його з геологом Ендрю Снеллінгом, який слідував за Кеном Хемом в США з Австралії і останні дев’ять років був директором з досліджень у Відповідях Буття.

Я запитав: “Динозаври були на ковчезі, чи не так?” Снеллінг кивнув. “Вірно”. “Тоді чому динозаври не дожили до сьогодні?”

“Динозаври вимерли після того, як вони покинули ковчег. Після потопу, ми мали Льодовиковий період. У нас був зовсім інший світ. Деякі істоти не змогли адаптуватися. Але більшість культур в світі мають легенди про драконів, і ці дракони насправді хороший опис динозаврів. Китайці, наприклад – їх дракони зображені на сувоях, тягнуть колісниці імператорів і була історія під назвою Беовульф, в якій король вбиває дракона, і це сталося в Норвегії “..

“То ви берете приклад Беовульфа, щоб засвідчити існуювання динозаврів?”

“Так” , сказав Снеллінг. “Це була розповідь очевидця”.

Для тих з вас, хто проспав 11 клас англійської літератури, “Беовульф” вигадана історія, вважається одним з найстаріших збережених творів літератури. Вона, як правило, не наводиться як доказ або спростування існування динозаврів.

Таким чином, щоб резюмувати, креаціоніст геолог Снеллінг припускає, що монстр в “Беовульфі” – Грендель – це дракон. Дракони нагадують динозаврів, отже якщо існували дракони тому були й динозаври – після потопу. Таким чином, це означає, що динозаври були на ковчезі.

Або щось в цьому роді.

Обраний віце-президент Пенс дописує про те, що “еволюція це тільки теорія і що “раціональне проектування” має викладатися в школах як однаково зважена “наукова” альтернатива. Прихильники раціонального проектування вважають, що всесвіт такий складний, що у нього, мабуть, був розумний творець. Багато хто підписується під поняттям «молодої Землі» (6,000-10,000 років).

Бен Карсон сказав, що він вважає, що Земля була створена буквально за шість днів. Проте, він уникає підтвердження 6000-річного віку Землі. Земля, каже, що він, можливо, існувала протягом довгого часу, перш ніж Бог почав створювати речі на ній.

Звичайно, це твердження не в’яжеться зі скам’янілостями, які вказують що останні динозаври померли близько 65 мільйонів років тому.

Чолвік зголосився вести HUD – судячи з усього дуже талановитий нейрохірург і людина науки – не вірить в еволюцію. Він стверджував, що теорія еволюції Дарвіна була “заохочена” “Опонентом”, тобто сатаною.

Джулі Інгерсол, професор релігієзнавства в Університеті Північної Флориди, говорить, що вибір спадкоємиці Amway Бетсі ДеВос очолити Департамент освіти був, ймовірно, підштовхнутий Пенсом. ДеВос, євангелістка, підтримує шкільні ваучери, які впровадив Пенс, коли він був губернатором штату Індіана. Ваучер-програми забезпечують державні гроші для релігійних або приватних шкіл.

“Це було давньою метою Релігійного Права замінити державну освіту християнською освітою”, сказало Інгерсол The Washington Post. “Довгострокова стратегія, як змінити культуру через освіту».

В якості кандидата на пост губернатора штату Індіана, чоловік ДеВос Дік підтримав вчення розумного задуму.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: