Компанія Similarweb відкриє офіс розробки в Києві

25.11.2021 0 By NS.Writer

Сервіс цифрового аналізу й збору даних відвідуваності сайтів Similarweb оголосив про відкриття двох нових європейських офісів у Мюнхені (Німеччина) та Києві (Україна), пише dev.ua.

У новому мюнхенському офісі в основному працюватимуть комерційні, маркетингові та технічні ролі. Серед своїх клієнтів компанія вже має Adidas і DHL.

У київському офісі Similarweb працюватиме понад 50 спеціалістів з досліджень і розробок та ІТ, і очікується, що протягом наступних двох років ця кількість збільшиться втричі.

Офіс служитиме технічним центром, залучаючи висококваліфіковану робочу силу України, і має стати важливою частиною глобального успіху Similarweb.

Similarweb збільшив кількість співробітників у всіх 13 глобальних офісах цього року, і планує продовжити своє швидке глобальне розширення в новому році.

«Наші нові офіси в Мюнхені та Києві будуть працювати як центри продажів і досліджень і розробок відповідно, а також підтримувати нашу місію виведення на ринок провідних у галузі цифрових розвідувальних рішень», — каже Ор Офер, генеральний директор і засновник Similarweb.

Нагадаємо, в травні Similarweb здійснив первинне публічне розміщення компанії на Нью-Йоркській фондовій біржі. Також компанія відкрила четвертий офіс компанії в Рестоні, штат Вірджинія, США.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: