Командно-штабні тренування з бойовою стрільбою провели артилеристи Командування морської піхоти

26.06.2021 0 By NS.Writer

На полігоні міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів «Широколанівський», що на Миколаївщині, продовжуються заходи злагодження особового складу 32-го окремого реактивного артилерійського полку Командування морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, пише armyinform.com.ua.

Так, нещодавно відбулись тактичні навчання батарей, зокрема з бойовою стрільбою. Отримавши сигнал, підрозділи РСЗВ «Ураган» висунулись у район виконання завдань та зайняли вогневі позиції. Розрахунки швидко та злагоджено підготували свої бойові машини до бою та здійснили наведення.

За задумом навчання, військовослужбовці окремого реактивного полку мали знищити різноманітні цілі. Зокрема, це опорні пункти, групи піхоти, колони військової техніки тощо. Стрільба РСЗВ «Ураган» велася із закритих вогневих позицій на дистанцію понад 10 кілометрів.

За словами керівників навчань майора Сергія Ананько та майора Костянтина Злуніцина, попри складні погодні умови воїни-артилеристи продемонстрували високий рівень підготовки та злагодженості. Всі цілі було уражено, поставлені завдання виконано в повному обсязі та у відповідні терміни.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: