Кейт Міддлтон відвідала ірландських гвардійців, які тренують українських бійців

11.03.2023 0 By NS.Writer

Принцеса Уельська зустрілася з військовими 1-го батальйону Ірландської гвардії на полігоні Солсбері, що в графстві Вілтшир, пише life.nv.ua.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Дружина принца Вільяма одягла військову форму Ірландської гвардії під час відвідин полігону, де тренується 1-й батальйон.

Принцеса Уельська поспілкувалась із військовими і подивилася, як проходять їхні тренування. Зокрема, їй показали, як надавати першу допомогу пораненим, пише BBC.

«Робота Ірландської гвардії настільки ж масштабна, як і зразкова: від навчання паркових рейнджерів з боротьби з браконьєрством у Східній Африці до навчання з розмінування для Збройних сил України», — йдеться у дописі королівської родини в соцмережах.

Для відвідування полігону принцеса одягла куртку від форми ірландських гвардійців і джинси хакі. Кейт Міддлтон успадкувала звання королівського полковника Ірландської гвардії за своїм чоловіком, принцом Вільямом.

У лютому, король Чарльз відвідав тренування українських військових на полігоні в Англії, де британські військові та представники країн НАТО проводять тренування для українських захисників.

Читайте також на Newssky «Американська DMS придбала ClickDealer разом із HomeQuote Макса Полякова за $45 млн» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: