ІТ-компанія Sii Group заходить в Україну і планує найняти 3000 фахівців

21.02.2022 0 By NS.Writer

В Україну заходить великий світовий аутсорсер Sii Group. Як повідомляє портал DOU, компанія планує відкрити офіси з розробки в щонайменше п’яти містах та найняти до 3000 спеціалістів, пише ain.ua.

– Sii Group вже відкрила невелике представництво в Одесі та найняла 10 спеціалістів. Вони можуть працювати як із офісу, так і віддалено. Також є можливість перевестися в одну з дочірніх компаній.

– Офіси можуть з’явитися в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та інших містах. Коли саме це станеться не повідомляють, бо усе залежить від темпів розвитку Sii Ukraine.

– У компанії зазначили, що зараз шукають розробників Java, iOS, Android, Python, .NET, Front-end, C++, Embedded C, ServiceNow, BI Developers. Також в компанії готові до співпраці зі спеціалістами бек-офісу: Recruitment Leads, Recruitment Specialists та Accountants.

– Наразі компанія пропонує можливість працювати за різними форматами — з офісу, дистанційно або гібридно

Sii Group заснована ще в 1979 році. В компанії працює 13 000 людей по всьому світу та відкрито 88 локацій. Компанія є глобальним бізнес-партнером у сфері ІТ, інжинірингу, цифрових технологій та послуг аутсорсингу бізнес-процесів (BPO). Її підрозділ Sii Poland, який і заснував Sii Ukraine, вважається найбільшим польським постачальником ІТ-послуг.

Як раніше писав Newssky, «„Укренерго“ оголосило про перехід енергосистеми в ізольований режим 24-26 лютого».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: