Ілон Маск щойно показав секретне повідомлення SpaceX, відправлене на космічній Теслі

07.02.2018 0 By Chilli.Pepper

Ілон Маск завжди тішить, повідомоляє mashable.

Одразу після того, як SpaceX запустив у перший політ свою ракету Falcon Heavy у вівторок, відправивши червоний “космічний корабель” Тесла у глибокий космос, Маск виявив маленький секрет, прихований в космічному автомобілі.

Запуск Falcon Heavy

Запуск Falcon Heavy © SPACEX


 

Маск опублікував фотографію в Instagram, яка відображає повідомлення для будь-якої з космічних цивілізацій, що може зіткнутися з автомобілем у майбутньому. Слова, зроблені на Землі людьми, надруковані на електричній платі Тесли.

https://www.instagram.com/p/Be31IJxgOoK/?utm_source=ig_embed


 

“Тесла” також забезпечена повідомленнями на панелі приладів “Не панікуйте” і “манекеном” на ім’я “Starman”, який пролетить через сонячну систему в Теслі за мільйони, якщо не мільярди років.

Це далеко не перший випадок, коли люди відправили сигнал нашого існування у всесвіт.

На кожному космічному кораблі NASA два зорельоти “Вояджер” мають “Золоту платівку”, в яку входять звуки Землі, а також карта, яка пояснює, де ми знаходимося у космосі.

В принципі, Starman знаходиться в хорошій компанії.


 

Falcon Heavy – найпотужніша ракета SpaceX – злетіла о 15:45 (22:45 Київ) від Космічного центру Кеннеді.

Величезна ракета – складається ще із двох ракет Falcon 9, з’єднаних разом і здатних доправляти важкі вантажі у далекі частини космосу, як наприклад Місяць або Марс.

Ключем до успіху Falcon Heavy буде його повторне використання. SpaceX сподівається повернути три ракети першого ступеня на Землю після запуску, що означає, що вони можуть знову використовувати їх для подальших польотів.

Два бічних прискорювача повернулися в зони посадки в Кеннеді, але SpaceX ще не розкрив долю третього “бустера”, який, як очікується, приземлився на безпілотному кораблі в Атлантичному океані.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: