Громадяни Гомори та московський антихрист

10.11.2020 0 By NS.Writer

Апостол Павло називає антихриста «людиною гріха і сином погибелі» Причому Його пришестя за дією сатани буде з усякою з усякою силою й знаками та з неправдивими чудами (2 до Солунян 2:9).

Але ці біблійні вирази можна застосувати і до нашого антигероя, але не тільки їх. Отже, П. У. Т. І. Н. — планомірне знищення («уничтожение»-рос.) територій і населення. А чому ж дивуватися? Його посіпаки підірвуть з десяток будинків, призначать чергових винних, і подшаманять собі рейтинг. І тоді і жителі Ерефії (Мордору) самі його на романівський трон посадять !!! Буде, як у Казахстані, так і в Ерефії. Народ там убогий, але голосує за Путіна. «Головне, що немає війни,» — основна теза жителів країни. Росія-це сучасний каганат, на чолі каган Пуйло, поруч віддані нукери (опричники), а народ, що народ? У каналізації. Мазохізм у своєму кращому прояві.

Після Путіна буде путініанство. Воно розколеться на зюганістське путініанство та на жиринистське путініанство. Ще буде секта свідків Вавана. Буде також: «свідомість шляху» і дзенпутізм.

Чому взагалі стало таке можливо? Звернемося до святоотцівської думки. Найбільший богослов другої половини XIX століття, мій патрон, святитель Феофан Затворник писав, що антихрист та його предтечане з’явяться, поки буде в силі царська влада. Вона не дасть йому розвернутися, буде заважати йому діяти в своєму дусі. Тому що є «той, хто тримає тепер» (2 Солун. 2: 7). Коли ж царська влада впаде, і народи всюди заведуть самоуправство (диктатороські, або ідеократичні, пост-і- нео-євразійські режими), тоді антихристу діяти буде просторо. Адже сатані не важко буде підготовляти голоси на користь зречення від Христа, як це показав досвід під час Французької революції. Нікому буде сказати «вето» — владне. Отже, коли заведуться всюди такі порядки, сприятливі розкриттю антихристівських прагнень, тоді і антихрист з’явиться. Передречене святим Феофаном виповнилося: предтечі антихриста свою справу зробили — дух антихристів, вже давно поневолив як Совдепію, так Мордор-Ерефію.

Ще раз нагадаємо послідовність подій, що передують воцарінню антихриста, або його предтеч. Спочатку-падіння християнських монархій, а потім і повне знищення християнської державності як такої, заснованої на вірі у Христа. Після цього прийде антихрист, який не відразу явить свою справжню сутність відступника і ворога Христового.

На думку свт. Феофана Затворника «сяде він (антихрист), як бог, а потім буде сідати в такому значенні і у всякому іншому храмі, який зустріне особисто. Або, може бути в одному храмі особисто засяде, в інших же своє сидіння засвідчить яким-небудь іншим способом. В Апокаліпсисі йдеться про образ звіриний. Чи не його всюди поставлять в храмах? Наступні за цим слова: людина беззаконня звеличуючись паче всякого бога та інше, дають зрозуміти, що і відступ буде в тому ж роді, здійсниться тобто в області релігійно-моральної».

Порівняємо слова святителя з нинішньою в Мордорі ситуацією. Так, Пу розглядає релігію як культурологічний феномен, а власне релігійної віри у нього немає. Більш того вельми висока ймовірність того, що він не тільки віровідступник, а й прихований мусульманин. Якщо проаналізувати його висловлювання про різні релігії, то видно, що він звеличує іслам і принижує християнство. Багато його родичів (в тому числі коханка Кабаєва) — мусульмани.

А тим часом його лизоблюди та посіпаки з лже-християнської РПЦ МП пропонують цього кремлівського карлика поминати на літургії за царським чином. Не дивлячись на блюзнірство даного моменту, то спробуємо уявити, як це може виглядати: «ще молимося про верховного правителя Мордору нашого ВВП, а також за коханку його, басурманку Аліну, та дітів їх, у блуді прижитих» …а як ще? Одна моя парафіянка, що нещодавно емігрувала з Мордору в Україну, розказала мені про її розмову з одним московським попяром-мажором, що став молитися за антихриста у своєму храмі у центрі червоної від крови Москви. Вона казала (маючи рацію), що в канон Літургії такі слова не входять.. І він їй сказав «геть з церкви»… вона і пішла геть, але тільки до нас в ПЦУ, до мене на парафію.

Повернемося до основної теми. У широкому значенні антихриста слід розуміти як всякого, хто заперечує Боголюдство та Богосинівство Ісуса Христа (1 Ін. 2:22). А цієї ідеї немає і не може бать в ісламі. Так ось антихрист Пу, тобто той, хто відкинув Христа, нав’язує всьому світу підміну понять. Але при цьому забувають про те, що антихрист з’явиться як «миротворець» і «рятівник» коли народи загрузнуть у війні. А війни, розпочаті Росією стають все більш і більш людоїдськими.

Печатка антихриста — все, що веде до свідомого зречення від Христа, як писав в кінці 1990-х років один з найавторитетніших духівників Російської Церкви, Всеросійський старець Іоанн (Крестьянкін): «печатка піде тільки за особистим зреченням людини від Бога, а не обманом. Обман сенсу не має. Господу потрібне наше серце, яке любить Його» Так ось, вся система рашизму, вся пропаганда-це і є відхід від Христа. Тоді всі золоті куполи, НЛП-проповіді товарища Гундяєва, тонни святої води будуть марні, якщо людина не сповідує Ісуса Христа як Господа Свого.

А тим часом сучасна пропаганда практично у відкриту пропагує якості звіра: якийсь імідж успішної людини, що прикривається вірою в Бога, але сповідує принципи: розведи лоха, відбери у слабкого, прогнися під сильного, ненавидь ворога свого, виживає найсильніший, гроші вирішують все, правди шукають тільки ідіоти, правда нікому не потрібна, справедливості немає і ніколи не було, принципи рівності і прав людини потрібно викорінювати… можна довго перераховувати. Так ось цей цей імідж надзвичайно нагадує образ піднесеного до небес культу негідника Пу, що прикривається вірою в Бога для досягнення нібито якоїсь великої мети років так через …цять…..Це образ всіляко заохочується законодавчими органами з все більшою інтенсивністю. Як небудь пізніше постараюся сформулювати більш детально і точно, якщо Бог дасть.

А поки продовжу тему антихриста та його предтеч. Не тільки у західних, але і у ряду вітчизняних богословів немає ніяких сумнівів, що Гог із землі Магог з пророцтва Єзекіїля, глави 38 і 39, означають антихриста і Росію. Про це на своєму каналі в Ютубі «Сложных текстов нет» натякає нам і український протестантський богослов, пан Фелікс Понятовський, в спеціальному відео-випуску.

А від себе добалю, що у пророка Єзекіїля присутній також і пророцтво про Гога з землі Магог, згідно з яким Гог — це ім’я ватажка, який прийде з країни Магог з війною на землю Ізраїлю і зазнає військова поразка від Бога і «Гог із землі Магог, що тягнеться «із північних кінців», (38:15), князь Роша, на чолі «великого зібрання полчищ», багато інші народи (38:6) вторгнеться в землю Ізраїлю (38:8) з метою заволодіти великою здобиччю (38:10-12).

Прийде Гог з «північних кінців» землі, серед союзників його будуть Іран і Ефіопія. Прийде він в країну, «повернуту від меча», тобто до народу, врятованого від винищення, в країну, «зібрану з багатьох народів».

У самому пророцтві вказується на північну країну і називається князь Рош, а англійською мовою країна Росія звучить, як «Раша», тобто це вказує на Росію і народи, які поневолені Росією і складають її армію. Слід враховувати тут і те, що в сучасний час, Росія веде загарбницькі війни, з метою заволодіти через грабіж будь-якими ресурсами. У сучасних умовах, Росія грабує східну частину України і Крим, а також Сирію і ще придивляється до Ізраїлю.А Іран, де і зараз вулиці «прикрашають» трупи повішених чоловіків, та країна, що відкрито розробляє ядерну зброю та знищує християн, є одним з найактивніших союзників Мордору. Щодо Ефіопії неясно, але вони теж мають нездорові симпатії до Рашки. Тобто пророцтво збувається.

Саме цей сенс, до речі, вкладав Рональд Рейган у вираз «імперія зла», коли говорив про СРСР. Можливо, це і прикро, але в суперечці будь-яка, навіть сама абсурдна теза є істинною до тих пір, поки ії не спростують.Але перш ніж Гог та Магог (Росія) нападе на Ізраїль, вона бере участь у грабіжницькій війні в Сирії, що власне і відбувається.Не випадково путінські посіпаки очолили колишнє Імператорське палестинське товариство, яке раніше використовували, ще в царський час, для паломництва на Святу землю….Тепер ця організація формує гумконвої з зброю на Донбас, щоб вбивати українців. Воїстину диявольська підміна. Ну про приховані інтереси, щодо Святої Землі, ми можемо тільки припускати.

На жаль, ми живемо в час, коли Росія немов на виконання пророцтва про антихристове плем’я рветься з півночі на південь — до Святої Землі. Вона вже підтримує режим Башара Асада в Сирії. Куди спрямований удар ядерного списа зараз? Ще недавно СРСР озброював арабів щоб ті знищили Ізраїль. Зараз російські атомники побудували в Ірані Бушерську АЕС. І це при тому, що режим аятолл загрожує «стерти з карти» єврейську державу. Якщо з Ірану будуть зняті санкції туди хлине, — вже потирають руки коробейники російської «оборонки», — потік іхньої зброї на мільярди мільярди іранських нафтодоларів. Від протиповітряних комплексів С — 300 до безшумних субмарин, танків і ракет. І це при тому, що з Тегерана досі не зняті звинувачення в попддержке міжнародного тероризму, зокрема руху «Хезболла».

Яка ж духовна ситуація в Росії? Церква по суті перетворилася на приводний ремінь держави.

Основна причина цього очікування полягає в тому, що Даниїл 9:27 повідомляє нам, що антихрист зможе підтвердити «завіт з багатьма» протягом «тижня» (семи років). «Завіт з багатьма» буде включати Ізраїль та його сусідів і певним чином стосуватись Близького Сходу.

І тут постає тема Близького Сходу як зони інтересів антихриста. Про це є натяки і в Святому Письмі. Близький Схід — це одне з найважливіших питань, на які, мабуть, звернеться антихрист.

Як Христос народився від доброї жінки так антихрист народиться від однієї з найнижчих. (Брігітта Шведська; 1303-1373). Якщо Христос народжений від Святого Духа та Діви без фізичної чоловічої участі, то антихрист буде народжений від сатанинського духовного впливу на блудницю. 7 січня 1952. Православне Різдво і можливий день зачаття Путіна, так як він був народжений 9 місяців по тому, а його матір’ю була жінка на ім’я Марія. Бути зачатим на православне Різдво має сенс, якщо Путін — антихрист. Батьки одружилися, коли обом було по 17 років. До народження Володимира пара встигла поховати двох синів-Олега, який помер у дитинстві, і Віктора, який не пережив дифтериту у воєнні роки. Тобто сама натура не пускала антихриста в світ цей. До речі кажучи, мати Гітлера народжувала мертвих дітей, або її діти померли в дитинстві. Так само було і в родині Путіних. І це невипадково.

Якщо Христос ріс в атмосфері благочестя і любові, то антихрист буде пеститися в атмосфері максимального гріха і ненависті до людей. Така атмосфера може бути створена не одним лише атеїзмом і розпустою, а свідомим противленням Богу і служінням сатані — антихрист — «що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме (2 до Солунян 2:4).

Більше мільйона восьмисот переглядів зібрав в Інтернеті ролик з саміту Росія-Євросоюз. На ньому плешфюрер порадив французькому журналісту собі зробити обрізання у відповідь на критику війни в Чечні. Казковий сказав: «Якщо ви хочете зовсім вже стати ісламським радикалом і готові піти на те, щоб зробити собі обрізання, то я вас запрошую в Москву. У нас є фахівці і з цього питання. І я порекомендую їм зробити це таким чином, щоб у вас там нічого вже не виросло». Після такого коментаря в залі повисла тиша, уражені учасники саміту навіть не знали, що й сказати.

Як відомо, плешфюрер завжди намагався вибудувати довірчі відносини з політичними лідерами Ізраїлю і практично в кожному з публічних виступів називати євреїв Ізраїлю братнім народом. Зокрема за фактом, з приходом в 1999 році до влади Путіна, політика Росії у ставленні до Ізраїлю різко змінилася з негативного боку в позитивну. Хоча безліч десятиліть до цього Ізраїль був кілька разів на межі зіткнень з СРСР, який всі ці роки активно підтримував політично і поставками зброї арабські країни і режими, що оточують Ізраїль. Можна згадати, що за участю Березовського та Абрамовича почалося швидке кар’єрне зростання цієї раніше непримітної людини, Путіна. У 1998 р, він директор ФСБ, в 1999 р — прем’єр-міністр РФ, в 2000 р — президент…

Така швидка політична кар’єра, 20 з гаком років тому сильно здивувала західних журналістів, що стали по своїй хронічній наївності задавати питання «Хто є містер Путін». Але не могли вони тоді припустити, що перед ним більш ніж на чверть століття постане предтеча антихриста, не герой фантастичного бойовика «Омен», а реальний слуга сатани.

ИеромонахІєромонах Феофан Полоцький (Скоробогатов)

Доктор богословських наук


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: