Гарнітура наступного покоління готує солдатів до поля бою майбутнього

14.12.2020 0 By Chilli.Pepper

Третій Набір Можливостей Інтегрованої Системи Візуального Покращення (IVAS) був протестований у Форт-Пікетті 82-м десантниками і 25-м морпіхами у жовтні 2020 року.

Гарнітура нового покоління готує солдатів до поля бою майбутнього

У проекті використовується Солдато-Орієнтований Дизайн (SCD) оцінювання бойових окулярів IVAS за допомогою експлуатаційного визначення якості, повідомляє новину defencetalk. Участь і включення солдатів на кожному етапі розробки прототипу дозволило швидко розвинути зусилля по створенню прототипу, щоб гарантувати, що кінцевий продукт позитивно підвищить ситуаційну обізнаність, летальність, мобільність і продуктивність сил ближнього бою.

«Коли я дивлюсь крізь IVAS, я бачу, як ми будемо воювати на полі бою майбутнього», – сказав штаб-сержант Кестер, командир відділення зброї.

Армія розробляє IVAS як єдину платформу, яка дозволяє комбатантам вести бій, репетицію та тренування. Він інтегрує цілодобові інструменти інформування про ситуацію та моделювання з високою роздільною здатністю, щоб забезпечити єдину платформу, яка покращує розпізнавання солдат, прийняття рішень, захоплення та ураження цілей. Видимість, яку він дає вищим командним та контрольним органам, не має собі рівних.

“Завдяки IVAS ви тепер можете миттєво намалювати картину більш високих рівнів”, – сказав сержант Блек, бойовий медик. – Тож тепер у вас є полковник, який спостерігає за полем бою як ніколи раніше. Це феноменально, і це може збільшити нашу летальність так, як ми ніколи не бачили”.

IVAS також забезпечує підвищену ситуаційну обізнаність керівництва на місцях.

“На місцях велика частина моєї роботи – це командування і контроль”, – сказав 1-й підполковник Крістофер, начальник взводу. “Я в основному переміщаю свої загони, як фігури на шаховій дошці, маневрирую їх на потрібне місце і переконуюсь, що вони опинилися у потрібному місці у потрібний час. Для мене не тільки я можу побачити, де вони з IVAS, але я дійсно можу зайти в систему і поставити тут пункт і сказати: “Гей, вам усім потрібно їхати сюди” або “Гей, тут вороги, стережіться!” Я також можу надсилати повідомлення невербально, тому для мене це дуже, дуже важливо з точки зору командування і контролю”.

Перший прототип мілітаризованого форм-фактора IVAS був здійснений через смуги тактичних навчань, попередню стрільбу на місці, наземну навігацію та розвідку загону, рух до контакту з поспішною атакою, а також вхід і очищення траншеї для перевірки військової корисності, яку ця технологія приносить загону в обидві пори, вдень і вночі. Солдати та морські піхотинці тиждень вивчали нове обладнання, перш ніж використовувати його в різних експлуатаційних випробуваннях.

“Це було надзвичайно легким для освоєння”, – сказав Крістофер. “Воно дуже просте в своїх елементах управління, меню та подібне дуже зручні для навігації, і вони класифікуються таким чином, що якщо я хочу виконати цю функцію, просто там підняти карту, натиснувши одну кнопку”.

Крістофер також зазначив, що збирачі даних корпорації Майкрософт сприйнятливо відгукувались про них і вже досягли прогресу та вдосконалення щодо внесених даних протягом усієї події контактних точок. Капрал Сукверд, керівник команди 25-ї морської піхоти, також висловив подібні настрої.

«Щоразу, коли ми проводимо будь-який тренінг із IVAS, ми негайно контактуємо [зі збирачами даних] від Microsoft і надаємо їм зворотний зв’язок про те, що ми виявили, що може бути проблемою, те, що нам сподобалось, і те, як ми вирішили проблему, якщо ми стикалися з нею», – сказав він. “Таким чином вони можуть зібрати докупи загальні речі, які відбуваються з пристроєм, і визначити рішення”.

Через схожість оперативних обов’язків та членів колективних сил ближнього бою морська піхота була присутньою для перевірки діючої здатності IVAS, встановленої спеціально під час виконання вогню.

“Для нас це головним чином поєднує в собі багато речей, які ми використовуємо на даний час, такі як пристрої глобального позиціонування або GPS, пристрої зв’язку, а також інструменти наземної навігації та інструменти планування місій”, – сказав Швекард. “Це речі, які зазвичай є індивідуальними технологіями, які зараз об’єднані в цю єдину систему IVAS”.

Проект було започатковано у відповідь на ерозію боєздатності у зв’язку зі стимуляцією загроз, визначених у Національній стратегії оборони на 2018 рік. Ці можливості забезпечать підвищену летальність, мобільність та ситуаційну обізнаність, необхідні для досягнення перевитрат серед наших теперішніх та майбутніх супротивників у будь-якому регіоні.

«Я думаю, що якщо він буде в надійних руках, він може стати ефективним інструментом, наприклад, валізою для допомоги. Сумка допомоги без медика – це ніщо, але піхотинець з IVAS – це щось більше”, – сказав Блек.

Незважаючи на те, що армія спеціально розробляє ці першочергові зусилля з модернізації, Корпус морської піхоти може також використовувати технологію для своїх близьких бойових дій.

“Це, безумовно, буде мультиплікатором сили на полі бою”, – сказав Швекард. “Як керівник команди, у мене є три морські піхотинці, якими керую. Моя основна місія – використовувати цих морських піхотинців у бою, зробити цих трьох морських піхотинців схожими на 30. Якщо я зможу це зробити, це зробить Морську піхоту більш летальною. За допомогою IVAS я безперечно можу досягти цієї місії».

Очікується, що інтегрована система буде представлена ​​солдатам наступного року.

“Коли підполковник Вінн сказав нам, що ми хочемо виставити його наступного року, я подумав, що це божевілля. Потім я подивився і обміркував, і я зміг це побачити, я бачу можливості», – сказав Кестер. «Певний мій досвід бойових дій змусив мене зупинитися, щоб поглянути на це як Росія та Китай, вони впроваджують подібні технології протягом останнього десятиліття. А що робили ми? Не це.”

Кестер додав, що, хоча він не знав про IVAS до того, як прибув до третьої точки взаємодії з солдатами, як тільки він дізнався, він виявився в команді IVAS.

«Я б сказав, що єдине, що зашкодить цій програмі, це те, що люди недостатньо винахідливі або намагаються посунути межі того, що, на їхню думку, є можливим, або чого насправді хочуть солдати. Я дуже радий бачити, куди це прямує», – сказала Кестер.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: