Flyer One Ventures інвестував у американський маркетплейс SaaS-рішень NachoNacho

10.02.2022 0 By NS.Writer

Венчурний фонд Flyer One Ventures взяв участь у фінансуванні американського маркетплейсу Saas-рішень NachoNacho, що залучив $3 млн інвестицій в рамках seed-раунду. Раунд очолив AltaIR Capital, також долучилися фонди Moving Capital (Uber Alumni), PMC, s16vc та інші інвестори. Залучені кошти стартап спрямує на розширення команди та розвиток платформи, пише ain.ua.

Про NachoNacho

Платформа NachoNacho економить час та гроші SaaS-бізнесів та їхніх клієнтів. Вона дозволяє мільйонам компаній з усього світу знаходити, купувати та управляти підписками на SaaS-продукти. Таким чином компанії керують своїми підписками за допомогою віртуальних кредитних карток, заощаджуючи в середньому 25% витрат на SaaS-продукти і багато часу, а також купують нові SaaS-продукти зі знижкою до 30%.

До того ж, з NachoNacho SaaS-бізнесам простіше залучати нових клієнтів. Відомо, що SaaS-компанії стикаються з високою конкуренцією, що збільшує витрати на залучення користувачів. На платформі NachoNacho вони можуть безкоштовно розмістити свій SaaS-продукт на ринку без вимог до технічної інтеграції та зменшити витрати на залучення клієнтів.

«Економіка передплати зросла на 435% за останні 9 років, і ця тенденція набирає обертів. Переважна більшість компаній зараз переходить на SaaS-сервіси за підпискою, у зв’язку з чим виникають складнощі з вибором найбільш оптимального рішення, аби не спускати бюджет дарма. Ми раді підтримати NachoNacho у їхньому прагненні зробити взаємодію компаній та SaaS-постачальників найбільш ефективною», — зазначив генеральний партнер Flyer One Ventures Віталій Лаптьонок.

Як повідомляють представники стартапу, залучені інвестиції будуть направлені на масштабування бізнесу і розширення лінійки продуктів і функцій NachoNacho.

«Ми вдячні за підтримку фондам AltaIR, Moving Capital (Uber Alumni), PMC, s16vc та іншим інвесторам, а також за їхню віру у нашу місію гармонізувати економіку передплати та створити значний мережевий ефект. Завершення цього раунду відкриває для компанії нові можливості, дозволяючи нам створити зіркову команду та зростати з неймовірною швидкістю», — розповів генеральний директор і засновник NachoNacho Санджай Гоел.

Про Flyer One Ventures

Flyer One Ventures (F1V) — міжнародний інвестиційний фонд від групи Genesis (раніше називався Genesis Investments), який інвестує у стартапи B2B & Enterprise SaaS, EdTech, мобільні застосунки, ігри, FoodTech та інші на Seed та Series A стадіях з чеками від $150 000 до $500 000.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: