Флеш-татуювання Майкрософту і МІТ дозволяють керувати гаджетами

15.08.2016 0 By Chilli.Pepper

Такі стильні флеш-татуювання могли б зробити більше, ніж просто виглядати круто в майбутньому, повідомляє engadget.com.

таттуу

Команда з MIT і Microsoft Research розробила процес виготовлення під назвою “DuoSkin”, який може бути використаний для виготовлення тимчасових металевих татуюваннь, які дублюють на шкірі інтерфейс. MIT Media Lab вже демонструвала таку власну можливість трьома різними способами.

По-перше, вони можуть бути використані для вводу, щоб управляти мобільними пристроями та комп’ютерами, перетворюючи вашу шкіру в трекпад, кнопку або слайдер.

Вони також можуть бути використані, щоб перетворити вашу шкіру в свого роду дісплей, що змінює кольори в залежності від температури тіла.

І, нарешті, вони можуть зберігати дані, телефони та інші NFC-пристрої які можна читати.

Один з провідних дослідників команди, Сінді Лю Сінь-Као, сказав, що DuoSkin-татуювання досить легко зробити. Ви можете використовувати будь-яке графічне програмне забезпечення для створення шаблонів схеми і просто наліпити шар сусального золота на верхню частину шкіри для провідності.

Багато дослідницьких груп, крім Као також розробляють високотехнологічне тимчасове татуювання, але це ці, виглядають схожими на те, що люди дійсно люблять носити. Якщо ви хочете дізнатися більше про DuoSkin, ніж на відео нижче, переконайтеся, що перевірили наукову роботу Массачусетського технологічного інституту на офіційному сайті проекту.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: