Fintech Farm залучила $7,4 млн для виходу на ринки Африки та Азії

23.01.2022 0 By NS.Writer

Фінтех-компанія Fintech Farm, яку створили Дмитро Дубілет, Олександр Вітязь та Микола Безкровний, залучила $7,4 млн інвестицій, пише ain.ua.

– Раунд очолили венчурний фонд Flyer One Ventures і фінтех-компанія Solid. Африканський маркетплейс Jiji та фонди TA Ventures, u.ventures, AVentures Capital також взяли участь.

– Fintech Farm займається розробкою платформи для запуску необанків в різних країнах у партнерстві з традиційними банками.

– Першим проектом Fintech Farm став Leobank, який компанія запустила в Азербайджані у партнерстві з місцевим банком Unibank минулого року. Вже випущено понад 100 000 карток.

– Отримані кошти планує інвестувати у розвиток продукту в Нігерії — проект стартує в найближчі місяці. Що цікаво, на ринку Нігерії успішно працює один з інвесторів — Jiji.

– У перспективі наступних декількох років — запуск необанків у 8 країнах Африки та Азії.

Нагадуємо, що у Fintech Farm зараз відкрито 18 ІТ та бізнесових позиції у Києві та Дніпрі. Серед вакансій — iOS та Android-розробники, Manual QA та DevOps інженери, техрайтери, бізнес-аналітики, проектні менеджери, маркетинг-менеджери та інші. Робота може бути віддалена або в офісі. Подивитися повний перелік вакансій та залишили свою заявку на кожну з них можна — тут.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: