ФДМУ продав Одеський інститут телевізійної техніки за 90 млн

10.02.2022 0 By NS.Writer

За підсумками онлайн-аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу недіючого «Одеського науково-дослідного інституту телевізійної техніки» його ціна зросла в 2,6 раза — зі стартових 35 млн грн до 90 млн грн., пише biz.censor.net.

Торги відбулися 4 лютого, повідомляє пресслужба Фонду державного майна.

Зазначається, що за об’єкт приватизації змагалися 5 учасників.

У Фонді нагадали, що інститут не працює за призначенням уже чотири роки. Раніше повідомлялося, що до складу активу входять 34 одиниці нерухомого майна, зокрема 20 зареєстрованих одиниць будівель та споруд: інженерно-лабораторний корпус, енергоблок, складський комплекс, майстерні, малярка, компресорна, столярка, насосна ливнева каналізація, насосна станція тощо.

Також, до власності активу входять 13 одиниць інфраструктурних об’єктів та мереж: зовнішні електромережі, внутрішньо-площові кабельні мережі, внутрішні та зовнішні телефонні мережі, внутрішньо-площові мережі водопостачання і каналізації, зовнішнє освітлення, мережі телефонів, внутрішньо-площові слабострумні мережі.

Загальна площа будівель та споруд становить 11,8 тис. кв. м. Земельна ділянка під об’єкт приватизації окремо не виділена.

Переможець торгів тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації вважатиметься завершеним.

У подальшому новий власник зобов’язаний не допустити звільнення працівників приватизованого підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6-ти місяців, а також погасити всі заборгованості протягом 30 днів після переходу права власності на об’єкт приватизації.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: