Facebook тестує функцію, яка дозволяє вам знаходити більше груп

07.05.2016 0 By Chilli.Pepper

Якщо ви шукаєте поради з виховання або кращі нові ресторани у вашому районі, Facebook групи можна використовувати для пошуку віртуальних спільнот навколо різних подібних тем, повідомляє mashable.com.

Дослідник - нова функція FacebookТепер Facebook тестує функцію, присвячену «дослідженню» в розділі Групи, що робить простішим приєднатися розмови.

Нова вкладка дозволить вам переглядати відкриті і закриті Facebook групи за категоріями, в тому числі групи де є ваші друзі і місцеві групи. Ви можете побачити, що саме набирає обертів у вашому колі, і в вашому місті.

Як випадково обраний користувач Facebook в тестовій групі, автор може підтвердити, що функція Discover є простою і інтуїтивно зрозумілою у використанні. Насправді, досить дивно, що так багато потрібно було часу, щоб “викотити” щось подібне.

Але напрацювання має сенс: функція не дуже відрізняється від нових пошукових зусилль на Twitter та Instagram.

Дослідник - функція Facebook

Дослідник пропонує 25 різних категорій, таких як виховання дітей, спорт, їжа, купити-продати, мережі, тварини & домашні тварини, хобі & дозвілля, сприяння & комфорт і подорожі. Кожна тематична сторінка висуває на перший план головні із запропонованих груп по популярності і серед яких можливо вже є ваші “знайомі”.

Раніше Вам потрібно було б ввести ключові слова у рядок пошуку, щоб знайти пов’язані з ними групи або зачекати, поки отримаєте запрошення, щоб приєднатися до однієї із них.

Поки що тільки певна група людей має цю можливість просто зараз, повідомив Facebook але невдовзі функція буде розгорнута у більш широкому плані в найближчий час.

Після стрічки новин Facebook, “Групи” є найбільш популярною функцією у додатку. Приблизно один мільярд людей використовують групи щомісяця.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: