Джордж Лукас пояснює, чому йому не сподобалися “Зоряні війни: Пробудження Сили”

06.01.2016 0 By Chilli.Pepper

“Зоряні війни: Пробудження Сили” можуть бути неперевершеними у свому просуванні до побиття всіх касових рекордів на планеті, але не всі у захваті, що Джей Джей Абрамс зробив з фільмом.

star-wars-the-force-awakensМожливо було важко помітити серед лавини ностальгічно-зволоженого вихваляння але ряд рецензентів суворо розкритикували фільм за паскудний розвиток характеру, нерегулярності діалогу і всім дуже знайомий сюжет.

А останнім часом в хор скептиків вступив і ніхто інший, як Джордж Лукас, натхненник оригінальної трилогії. Під час широкомасштабного і майже годинного інтерв’ю з Чарлі Роуз, Лукас поскаржився на те, що Дісней ігнорував його сценарні ідеї і замість цього вирішив піти в іншому і, мабуть більш сприятливому для шанувальників напряму.

“Вони подивилися на історії і сказали, ‘Ми хочемо зробити щось для шанувальників’ … Вони, вирішили, що не хотіли б використовувати ті історії, вони вирішили, що збираються зробити свою власну річ”, пояснив Лукас. “Вони не були настільки зацікавлені залучати мене так чи інакше – але якщо я входжу туда, я просто викликаю неприємності, тому що вони не збираються робити те, що я хотів би, щоб вони зробили. І я не маю контролю, щоб зробити будь-що і все, що я зробив би, все забруднять. І таким чином, я сказав, ‘Добре, я піду своїм шляхом, і дозволю їм піти своїм шляхом’ “.

Звичайно, це не так просто, почувати себе погано Лукасу, дивлячись на те, що він продав Лукасфільм Діснею за $ 4 мільярди.

Що стосується його заперечень на новий фільм “Зоряних воєн”, Лукас повторює пункт, який ряд критиків фільму вже підняли, а саме, що Дісней випустив безпечний фільм, який не прийняв жодних ризиків. У результаті Лукас вважає, що кіно не є настільки успішним – воно не приголомшує натовп новими поняттями і навколишнім середовищем.

“Вони хотіли зробити ретро кіно”, сказав Лукас. “Мені не подобається це. Над кожним фільмом я дуже наполегливо працюю, щоб зробити їх абсолютно відмінними, з різними планетами, з різними космічними кораблями, зробити його новим”.

Лукас йде так далеко, що вільно проводить паралелі між орієнтованим на прибуток підходом Діснея до нового кіно Star Wars і хвилею підробок Зоряних воєн, які охопили Голівуд наприкінці 70-х і 80-х.

“Всі вийшли і робили зорельотні фільми і вони були всі жахливі, і вони всі втратили тонни грошей”, пояснив Лукас. “І тоді ви кажете, там є більше до всього, ніж це. Ви просто не можете вийти і робити космічні кораблі”.

За матеріалами: news.yahoo.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: