Джон Маккейн завершує перший раунд лікування радіацією і хіміотерапією

19.08.2017 0 By Chilli.Pepper

Сенатор Джон Маккейн, який бореться з агресивною формою раку мозку, завершив перший раунд радіаційного та хіміотерапевтичного лікування, заявила дочка Меган Маккейн в п’ятницю.

“Мій батько завершив перші раунди випромінювання / хіміотерапії”, твітить вона. “Його стійкість і сила неймовірні. Боротьба триває, ось невеликі перемоги. #f *** рак”, ділиться новиною abcnews.

Республіканський законодавець штату Арізона повернувся до Фенікса наприкінці липня, щоб розпочати лікування в клініці Mayo від гліобластоми.

У своєму виступі, оприлюдненому 28 липня, його офіс повідомив: “Відповідно до вказівок його лікарів, сенатор Маккейн повертається до Арізони для подальшого лікування в Клініці Майо. У понеділок, 31 липня, він почне стандартний пост-хірургічний режим цілеспрямованої радіації та хіміотерапії. Протягом цього часу сенатор Маккейн буде підтримувати графік роботи. Він планує повернутися до Вашингтона під час завершення серпневої перерви”.

Незабаром після того, як його дочка твітнула оновлення про його лікування, сенатор Маккейн в п’ятницю твітнув фотографію із співробітниками клініки Mayo, написавши: “Дякую прекрасній команді @MayoClinic – ми цінуємо все, що ви робите!”

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: