Другий сезон «Мандалорця» поверне нам малюка Йоду 30 жовтня

12.09.2020 0 By Chilli.Pepper

Це підтверджений факт. У цьому немає жодних сумнівів.

Ми знали, що другий сезон «Мандалорця» вийде в етер десь у жовтні, і за чутками, це могло статися вже 7 жовтня … але тепер у нас є точна дата прем’єри, підтверджена Disney Plus: 30 жовтня. Про це повідомляє space.

На жаль, це майже все, що ми знаємо про другий сезон «Мандалорця», оскільки Дісней тримає свої карти досить “близько до грудей”. Ми не знаємо, скільки епізодів складуть новий сезон, але у нас є досить гарне уявлення про акторський склад і персонажів, які з’являться (хоча не всі були офіційно затверджені Діснеєм на ці конкретні ролі).

 

Ось що ми очікуємо побачити від акторського складу зараз:

Педро Паскаль як мандалоріанець / Дін Джарін
Джина Карано у ролі Кара Дюни
Карл Уезерс у ролі Гріфа Карга
Джанкарло Еспозіто у ролі Моффа Гедеона
Майкл Бін (офіційно не підтверджено)
Темуера Моррісон у ролі Боби Фетт (офіційно не підтверджено)
Розаріо Доусон в ролі Асоки Тано (офіційно не підтверджено)
Кейті Сакхофф у ролі Бо-Катана Кризе (офіційно не підтверджено)
Тімоті Оліфант у ролі Кобба Ванта (офіційно не підтверджено)

І давайте не будемо забувати, що у Діснея ще попереду ряд додаткових телешоу «Зоряних воєн», у тому числі одне, засноване на Кассианом Андора (Дієго Луна) з «Ізгой-один», і інше, присвячене Обі-Вану Кенобі Евана МакГрегора.

Директор ILM Animation Хел Хікель недавно розмістив новий логотип знімальної групи другого сезону «Мандалорця» на твіттах. Будь-який з них коштував би повної бочки бескару.

Але якщо ви не можете дочекатися жовтня, деякі нові зображення з другого сезону нижче…

Нові фотографії показують Джанкарло Еспозіто (в ролі Моффа Гідеона), Джину Карано (в ролі Кара Дюн), Карла Везерс (в ролі Грефа Карги), самого мандалорця, тускенского нальотчика на банту… і, звичайно ж, Малюка Йоду (Зображення надано Disney Plus)


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: