Don’t look up. У чому причина шаленої популярності Зеленського у світі

28.03.2022 0 By NS.Writer

Знаєте, у чому причина шаленої популярності Зеленського у світі? Люди втомилися від брехні, маніпуляцій, гнилості і мутних оборудок еліт. У фільмі «Не дивися нагору» це було видно виразно. І тут з’являється Зеленський, який вимушений (підкреслено подвійною рискою) валити правду світовим політикам. Який говорить не у рамці економічних чи політичних інтересів, а апелює до граничного – понять Добра і Зла. Який озвучує все те, що громадяни різних країн і так знали, але не артикулювали вголос. Який звертається безпосередньо до людей через голови їхніх еліт, і ці звернення досягають цілі, пише Катерина Гладкевич (Фонд Вільяма Д. Донована за міжнародний мир).

І от грузинська президентиха (фемінитив) офіційно артикулює якусь мутну позицію, а грузинське суспільство – на боці України. Канцлер Шольц сигналізує елітам РФ, мол ми не вважаємо російський народ безнадійним. Скидайте пітуна і ми тут бігом повпливаємо, щоб відмотати і повернутися до співпраці. А німці в масі своїй – на боці Добра.

Іронія долі – московити так довго збиткувалися з «толерастії», а тепер, коли «толерастія» не поширюється на них самих, дуже розгублені.

Думаю, Зеленському слід піти далі і почати говорити всю правду про те, що являє собою московія і чому вона історично є загрозою людству.

Правда полягає у тому, що немає ніякої «слави російської зброї». Основні інструменти орків з підкорення інших народів – геноцид, мародерство і брехня.

Чи є зараз хоча б найменший сумнів, що Голодомор був організований штучно, щоб деморалізувати українців і задушити спротив? Щоб обібрати до нитки людей, які несли до торгсинів останнє в надії врятувати дітей? Щоб заселити до спорожнілих хат власне «лояльне населення»? Подивіться – вони ж тут і зараз роблять те саме.

І не треба казати, що це відбувалося і відбувається внаслідок домінування радянської ідеології. В ході війн на Кавказі орда вчинила геноцид черкесів, вбивши і вигнавши за кордон 90% населення. Адиги Туреччини дотепер не вживають риби з Чорного моря, стільки їхніх предків було втоплено під час спроб евакуюватися.

Шольцеві і німцям теж можна нагадати, як поводилася орда наприкінці Другої світової на території Німеччини. Таких прикладів – сотні, в усіх історичних епохах. Геноцид і підлість, терор і страх, а не військові таланти спряли розширенню цієї імперії. Вони свої життя не вважають цінністю, що вже казати про інших?

Друга «візитна картка» – брехня. Казати на чорне – біле, брехати, перекручувати очевидні речі, звинувачувати увесь світ у тому, що роблять самі. Людям з мораллю важко навіть уявити, що буває така несамовита брехня, така сатанинська підлість. Яка ще й до того ж ходить у масочці якоїсь придуманої на рівному місці «особливої духовності». Піїт Пушкін зламався, коли йому доручили написати «славетну історію росії». Бо заліз до архівів, побачив факти і не зміг себе пересилити і стати придворним пропагандоном. За що його радісно зацькували усім московитським суспільством.

Мародерство і деградація. Куди б не залізла московія, які б території не захопила – там неодмінно настає смерть, занепад і злидні. Таке враження, що історична місія цього нелюдського утворення – нищення усього живого, цивілізованого, спрямованого на розвиток.

Світові завжди було байдуже, допоки це стосувалося сфери впливу імперії Зла. Але зараз ситуація змінилася. Тому що осатанілий путін відверто каже, що готовий знищити західну цивілізацію, а, отже, цивілізацію як таку. Ні, він не жартує і не намагається «покращити переговорну позицію». Він готовий це зробити і шукає лише приводу.

Ось про що має казати Зеленський, звертаючись до народів світу. Що це – не жарти. Що це – не «війна, яка не має вийти за межі України». Що основна ціль – людська цивілізація, як така. Що ці істоти не зупиняться і легко організують глобальний геноцид. І що єдиний вихід – припинити існування імперії Зла без жодного шансу на відродження. Не думати, скільки рідкоземельних елементів у тій кометі чи як попіаритися на ній перед виборами.

Навіть якщо при цьому він буде виглядати, як Ді Капріо у «Не дивися нагору». Особливо, якщо буде виглядати саме так, він має на цьому наголошувати. Адже ціна питання – не кіношна планета, а справжня, прекрасна і жива наша Земля.

Як раніше писав Newssky, «Генштаб ЗСУ: росіяни перевозять десятки тонн снарядів поблизу зони відчуження ЧАЕС».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: