Додаток «Дія» став найпопулярнішим для iOS в Україні

26.11.2021 0 By NS.Writer

Застосунок «Дія», розроблений Міністерством цифрової трансформації України, за даними компанії SimilarWeb став першим у рейтингу додатків Apple App Store за добу, пише dev.ua.

Компанія SimilarWeb з представництвами у 12 країнах світу, що надає послуги веб-аналітики та аналізу даних для міжнародних компаній, опубліковала рейтинг, за яким на першому місці серед українських додатків, які використовуються на iOS, 14 листопада посіла «Дія». Це мобільний застосунок, розроблений Мінцифрою, який дає можливість зберігання 12 цифрових документів у смартфоні, у тому числі й COVID-сертифікати про проходження вакцинації.

Рейтинг ТОП-застосунків для Apple App Store (Фото SimilarWeb)

На Google Play Store серед пристроїв, що працюють на Android, «Дія» посіла друге місце після футуристичного онлайн-шутера PUBG: New State.

Рейтинг ТОП-застосунків для Android (Фото SimilarWeb)

«Червона» зона у Києві обмежила переміщення осіб без надання таких сертифікатів. «Дія» дає можливість згенерувати та зберегти сертифікат у смартфоні.

Через «Дію» також надходитимуть кошти у розмірі 1000 грн, які запропонував президент України Володимир Зеленський за щеплення двома дозами вакцини. Програма запрацює незабаром, і кошти можна буде витратити на квитки для проїзду всередині країни, абонемент в спортзал, квитки в кінотеатр, театр тощо.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: