Додаткові $3,5 млн інвестицій залучив український стартап 3DLOOK

22.12.2021 0 By NS.Writer

Український 3DLOOK, що працює над технологією сканування людського тіла по фото, залучив додаткові $3,5 млн інвестицій. Тим самим стартап закрив розширений раунд А на $10 млн — у березні 2021 року 3DLOOK отримав ще $6,5 млн. Про це AIN.UA повідомили представники 3DLOOK.

Деталі інвестування

Як розповіли у 3DLOOK, головним інвестором виступив європейський фонд Spidertek. Крім цього, у раунді взяли участь український фонд Flyer One Ventures та Startup.Network, а також група американських бізнес-ангелів.

Залучені кошти планують використовувати для масштабування нового продукту віртуальної примірки речей — YourFit. Серед іншого, до його функціоналу додасться швидка інтеграція з провідними електронними платформами комерції, підвищиться рівень захисту персональних даних, а також буде реалізовано оновлений інтерфейс, зазначають в 3DLOOK.

«Інвестиції потрібні для досягнення дуже амбітних цілей щодо зростання і по розвитку продукту, які ми собі поставили — не лише у fashion-ecommerce ніші, а далеко за її межами. В арсеналі тепер головні гіганти ринку уніформ та бренди високої моди. Далі — більше: у розробці ми орієнтуємося в першу чергу на відгуки користувачів та потреби брендів, і за рахунок цього випускаємо рішення, які ефективні та затребувані на ринку», — прокоментував AIN.UA Вадим Роговський, співзасновник та CEO 3DLOOK.

На кінець 2021 року загальна сума залучених інвестицій 3DLOOK складає $14,7 млн, з яких $7,9 млн. залучили під час пандемії COVID-19. Серед ранніх інвесторів стартапу — фонди Boost VC, 500 Startups, Almaz Capital, TMT Investments, а також супермодель Наталія Водянова.

Точну оцінку після останнього раунду інвестицій в 3DLOOK не називають. Як розповів Вадим Роговський Forbes, 3DLOOK вдалось максимально наблизитися до поставленої цілі — оцінки у $100 млн. Одночасно, в компанії запланували новий раунд на $15-20 млн на кінець 2022 — початок 2023 року.

Про 3DLOOK

Стартап 3DLOOK працює над технологією сканування людського тіла по фото з використанням штучного інтелекту, нейронних мереж та 3D технологій. У 2016 році його започаткував Вадим Роговський, який до цього керував компанією Clickky.

У 2021 році виторг 3DLOOK складає майже $2 млн. Серед клієнтів — понад 100 компаній, у тому числі — американські ритейлери Tailored Brands і Dickies, бренд високої моди е1972, гіганти ринку уніформ Unisync, Safariland та Fechheimer Bros, що належить Уоррену Баффетту.

Нагадаємо, в грудні 2021 року співзасновник та СЕО 3DLOOK Вадим Роговський та білоруський ангельський інвестор Ігор Маханьок запустили венчурний фонд Geek Ventures


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: