До Румунії прибув «Олександр Охрименко» для участі в «Дайв-2021»

06.08.2021 0 By NS.Writer

Зведений підрозділ ВМС ЗС України на борту пошуково-рятувального судна «Олександр Охрименко» прибув до Румунії для участі в міжнародних навчаннях «Дайв-2021».

Пошуково-рятувальне судно «Олександр Охрименко» (A715) Фото: ВМС ЗС України

Про це інформує mil.in.ua з посиланням на пресслужбу ВМС ЗС України.

Багатонаціональні протимінні водолазні навчання розпочинаються сьогодні і триватимуть до 6 серпня.

Учасники тренувань розпочали підготовку обладнання до початку навчання у місті Константа, яке розпочнеться за участі представників України, США, Болгарії, Румунії, Грузії та Азербайджану.

«Дайв — 2021» складатиметься з чотирьох фаз та буде проходити в акваторії Чорного моря, в межах територіальних вод Румунії.

Пошуково-рятувальне судно «Олександр Охрименко» (A715) наприкінці липня завершило ремонт на верфі «Нібулон» у Миколаєві, куди зайшло у травні.

Головні роботи стосувались головної енергетичної установки (ГЕУ) судна, також на ньому провели ремонт корпусу, різних систем життєдіяльності та інші роботи.

В ході ремонту судно отримало новий колір, його перефарбовали з червоного, яким був у КП «Морська пошуково-рятувальна служба», у сірий.

Після в акваторії річки Південний Буг екіпаж відпрацював низку залікових навчань з метою підвищення бойового і професійного рівня особового складу.

Було перевірено роботу спеціального обладнання та головних двигунів на різних ходових режимах.

Пошуково-рятувальне судно «Олександр Охрименко» призначений для забезпечення всього спектру водолазних, суднопідйомних, підводно-технічних, гідрографічних, науково-дослідницьких та інших спеціальних робіт, воно може забезпечувати гасіння об’єктів як в порту, так і в морі.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: