До Дня Незалежності 30 родин українських Захисників отримали житло

29.08.2021 0 By NS.Writer

До Дня Незалежності 30 родинам українських Захисників вручили ключі від нових квартир.

Про це інформує Мілітарний.

Родини захисників з нагоди 30-ї річниці Незалежності України отримали сертифікати та ключі від квартир. Вручення відбулося одночасно в усіх регіонах країни, повідомляє «РБК-Україна».

Зокрема, на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там де ми — там Україна» сертифікати отримали шість родин ветеранів війни з Київської області.

«Міністерство у справах ветеранів України буде працювати над тим, щоб за кілька років черга на житло для тих, хто захищав Україну, зникла взагалі. Це важко, але ми будемо це робити, адже кожен Захисник і його родина має отримувати гідні умови для життя і розвитку», — наголосила очільниця Мінветеранів.

IV Міжнародний ветеранський та волонтерський форум, організаторами якого є Міністерство у справах ветеранів України та благодійний фонд «Повернись живим», цього року відбувся у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Захисники».

Окрім того, 21 серпня, представники керівництва ГУР МО України вручили ордери на службове житло 20 родинам розвідників.

Така знаменна подія в житті кожного військовослужбовця відбулася у частині розвідки, що розташована в одній з областей України.

Особовий склад цієї військової частини виконує важливі завдання з розвідки.

Враховуючи специфіку завдань та потреби розвідників, керівництво ГУР МО України спланувало та реалізувало амбітний проєкт зі створення комплексної інфраструктури військового містечка для розвідників за стандартами НАТО.

Відтепер особовий склад має комфортні умови для несення служби, відпочинку, занять спортом тощо.

«Для керівництва Головного управління розвідки одним із пріоритетних завдань залишається підвищення соціальних стандартів військової служби, зокрема, забезпечення військовослужбовців житлом», — йдеться у повідомленні.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: