Дмитро Ярош: Усе буде добре

20.07.2015 0 By Chilli.Pepper

ярошЯк сказали ХЛОПЦІ З ЛІСУ, ніхто не забере у нас ПРАВО НА ОСТАННІЙ БІЙ…

Закликаю всіх своїх БРАТІВ ПО ЗБРОЇ із ЗСУ, Добробатів, Нацгвардії, СБУ, МВС, Погранслужби не виконувати злочинних наказів владних бариг.

У той час, коли ми проливаємо свою кров захищаючи Батьківщину, вони наживають собі мільярдні статки і роблять все, щоб ця війна тривала якомога довше.

Разом зупинемо зрадників з високих кабінетів на Банковій, які хочуть дестабілізувати ситуацію в тилу, здати ворогу наші території, знищити добровольчий і волонтерський рухи…

Геть владу зрадників!

Долучайтеся до Всеукраїнського віче в Києві на Майдані Незалежності 21 липня об 19.00.

Зробимо ще один крок до Перемоги над внутрішніми та зовнішніми ворогами!

Слава Україні!

Дмитро Ярош

 

P/S/ від редакції:

На сьогодні ПС сформувався як громадянський рух, неформальний, народний, добровільний, який іде на гребні хвилі природнього руху по очищенню суспільства від рудиментарних, паразитраних, ерозійних та інертних процесів.

На противагу, так склалось історично, що всі ці шкідливі, ентропічні зсуви глибоко інтегровані в державну систему, вбудувавши свій код в її днк, користуються її імунитетом діючи абсолютно токсично.

Лікування буде складним але його успіх та швидкість одужання будуть залежати від нас, від глибини та кількості залучених в процес відновлення справжнього природнього захисту України, а не спотвореного вірусом жадібності, продажності, брехні, лукавства, лицемірства та інших, що складають фундамент химерного явища справжньої корупції.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: