Дебютна книга про «народні панцерники» українського війська від 2014-го й донині

21.03.2021 0 By NS.Writer

Що ви знаєте про народні броньовики, виготовлені й доставлені на фронт з 2014 року і до наших днів? Якими вони були та є, наші бронемашини, що захищають воїнів від куль та уламків на передовій? Хто їх створював та в яких гарячих точках війни побували ці панцерники?

Відповіді на всі ці питання, з усіма фото і відеокоментарями, з посиланнями через QR-коди — ви можете знайти у новій книзі військового журналіста Сергія Камінського. В матеріалах видання представлені історії та характеристики 75 унікальних панцерників, що виконували важливі завдання на Сході України й захищали наших військовослужбовців у гібридній війні проти агресора.

Про цікаві історії від конструкторів, волонтерів, добровольців, кадрових українських військових і бізнесменів, які сприяли створенню та виготовленню «народних панцерників» ви дізнаєтесь найближчим часом після старту продажу, а за перебігом подій та інформацією про інші бронемашини можете спостерігати на офіційній сторінці книги за посиланням у Facebook. «Народні панцерники» — це 4 роки збору й обробки матеріалів, 224 сторінки, 50 розділів, 60 QR-кодів з переходом на відео з броньовиками і сотні фотографій.

Підготував Сергій Місюра для armyinform.com.ua


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: