Данилюк: чи винні галичани в зриві мобілізації?!!!

29.01.2015 0 By Chilli.Pepper

10615955_690753910998774_8864451377103031176_nОлександр Данилюк:

Продовжуючи, як і обіцяв, тему шокуючої мобілізації.

Тиждень тому я критикував Міністра оборони за те, що він ігнорує напрацьовані до нього механізми добровільного зголошення через гарячу лінію та соціальну рекламу, чим зводить нанівець всі здобутки у цьому напрямку(щоб було зрозуміло в серпні кількість добровольців доходила до 600 чоловік на день, з них більшість – офіцери). У відповідь його прес-служба заявила, що оскільки я пішов з посади радника міністра, то це моя приватна думка. Ще через кілька днів було оголошено, що Міноборони розпочало нову(окрему від старої) соціальну кампанію мобілізації до ЗСУ.

А ТЕПЕР УВАГА!

На сотнях бордів та сітілайтів, які похапцем розвішені Міноборони по всій країні, телефон того самого кол-центру, який був організований та підтримується мною особисто – 044-223-23-61. Кол-центру, який є моєю приватною власністю і був на волонтерських засадах безкоштовно наданий для осбслуговування Збройних Сил. Реклама висить вже тиждень, а Міністр оборони навіть не поцікавився, яка кількість зголошених і чи є вони взагалі.

У зв’язку з цим у мене виникає запитання навіть не про те, хто буде за таких умов утримувати кол-центр, а для чого він взагалі пану Полтораку потрібен, якщо він банально не розібрався, як працювала система мобілізації, напрацьована мною і кількома офіцерами управління J5 Генерального штабу, і не цікавиться її результатами.

Реклама, Степане Тимофійовичу, потрібна, щоб люди звертались до кол-центру, де, за відпрацьованим алгоритмом, унеможливлюючи корупцію в військоматах, їх можна було супроводжувати до військової частини. Для того, щоб у військах з’явились професійні вмотивовані бійці, яких дуже часто блокують воєнкоми на місцях, набираючи замість них білобілетників. Ви не знаєте про цю систему і не захотіли в ній розібратись. Звичайно, Ви тепер можете спробувати зірвати всі біг-борди по всій країні, спробувати організувати власний кол-центр, переклеїти рекламу з новими номерами. Зробити що завгодно, але це не змінить конкретної історії – ви не дослідили, як відбуваєтсья мобілізація, будучи міністром оборони в країні, де йде війна.

Оскільки ви не цікавитесь долею зголошених, я передам всі контакти добровольців в нинішній ситуації лише безпосередньо в руки Верховному Головнокомадувачу разом з реальною оцінкою роботи Міністерства оборони за ці місяці. І мені б хотілося, щоб він дізнався про те, що так і не почалась бойова підготовка резервної армії, не запрацювала служба внутрішньої безпеки МО, що жодного разу не збиралась робоча група по відновленню та модернізації озброєння, що з відібраними офіцерами з західною військовою освітою, які мали стати кістяком оновлених Збройних Сил нічого не відбувається, що соціальна реклама ЗСУ, на яку, залучені мною партнери, витратили понад 1 млн. дол. так і не потрапила в телевізор, і багато інших речей, про які тут просто не можна згадувати, бо вони становлять державну таємницю.

До речі, в міністерстві я не залишився саме через те, що пан міністр за місяць так і не знайшов часу поспілкуватись про стратегічні напрямки роботи МО, за які я відповідав.

Прохання всіх, хто зацікавлений в тому, щоб мобілізація була ефективною, поширити цю інформацію. Інакше й далі будуть розносити повістки колгоспникам по 100 на село, провокуючи тим самим ті самі бунти, про які мріє РФ.

А в зриві, внаслідок власної некомпетентності мобілізації, звинувачувати “вишиватників” та “сцикливих галичан”.

1250402456862419_1


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: