Coursera надасть безробітним безкоштовний доступ до 3800 онлайн-курсів. Під контролем держави. Україна у списку

26.04.2020 0 By Chilli.Pepper

Державним установам, які обслуговують безробітних, потрібно подати заявки на курси, повідомляє theverge.

Інтернет-платформа для навчання Coursera зробить 3800 своїх курсів безкоштовними для безробітних через пандемію коронавірусу, повідомляє Gizmodo. Ініціатива відновлення робочої сили Coursera є частиною програми навчання для уряду та державних службовців.

Мета ініціативи – допомогти працівникам розвинути навички для повторного працевлаштування, йдеться у публікації у блозі Coursera. Але Ви не можете подати заявку на безкоштовне навчання в якості окремої юридичної особи; урядові установи, які обслуговують безробітних, повинні подати заявку на доступ.

Coursera for Government розроблено для того, щоб урядові установи надавали програми перекваліфікації та підвищення кваліфікації для цілих громад”, – йдеться на веб-сайті Coursera.

За останні п’ять тижнів близько 26 мільйонів чоловік у США подали заявки на допомогу з безробіття.

Курси включають в себе спеціалізовані навчальні програми від компаній-партнерів Coursera, таких як Google і IBM, а також курси в області хмарних обчислень, новітніх технологій, машинного навчання, великих даних і інших бізнес-тренінгів.

«Coursera разом зі своїм партнерським співтовариством готові обслуговувати мільйони працівників, які втратили свої робочі місця і зі значними зусиллями будуть повертатися в умовах повільної економіки», – заявив Forbes генеральний директор Coursera Джефф Маггіонкалда.

Конкурентні онлайн-платформи навчання Kaplan і Udacity також недавно почали пропонувати безкоштовні ресурси для розробки і навчання в зв’язку з глобальною пандемією коронавирусу, яка торкнулася близько 2,7 мільярда працівників у всьому світі.

Державні агентства в Арізоні, Іллінойсі та Оклахомі будуть першими у США, яким зроблять курси доступними. За даними компанії, у ній також беруть участь уряди Колумбії, Коста-Ріки, Греції, Малайзії, Панами, України та Узбекистану. Coursera розраховує додати більше урядових установ у програму найближчим тижнями.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: