Cisco активізувала пошук розробників в Україні. Перелік вакансій

06.10.2021 0 By NS.Writer

Американська корпорація Cisco Systems Inc., яка вважається найбільшим світовим виробником мережевого обладнання, почала активно шукати розробників в Україні. Про це свідчать відкриті вакансії на їхньому сайті, Djinni та DOU, пише dev.ua.

Як розповіли у компанії виданню DOU, представництво Cisco в Україні відкрито ще в 1998 році, але донедавна займалося здебільшого дистрибуцією та підтримкою клієнтів.

«Ми почали наймати розробників близько 2 років тому в команду, яка займається проєктом по розпізнаванню мови та інтеграцією цієї технології з різними нашими продуктами (месенджером Webex, обладнанням для конференцій тощо)», — зазначила в коментарі DOU рекрутер Cisco Тетяна Янковська.

За її словам, крім України, частина команди також є в США.

Наразі в компанії відкрито близько 20 позицій, серед них, крім розробників, також Data Scientists та спеціалісти з Machine Learning.

Зокрема, вакансії відкрито щодо таких розробників:

– Senior Backend Software Engineer (AI);

– Senior Full Stack Engineer — Voicea AI;

– Machine Learning Inference Engineer (Speech Recognition);

– Machine Learning Ops Engineer (Speech Recognition);

– Machine Learning Engineer (Speech Recognition);

– Senior Python Developer;

– Software Architect;

– Software Engineering Technical Leader (Java / Go);

– Senior Data Scientist.

При цьому у вакансіях вказано, що розробників шукають на роботу в Києві та Харкові.

Довідка

Cisco Systems, Inc. заснована в 1984 році в Сан-Франциско (США). Станом на 2014 рік у компанії працювало 75 000 осіб у всьому світі.

Ця американська транснаціональна корпорація вважається найбільшим у світі виробником мережевого обладнання, призначеного для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації і комутації, а також для потреб комерційного ринку IP-комунікацій і корпоративного ринку.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: