Ciklum купив одну з компаній Genesis Capital

02.09.2021 0 By NS.Writer

Угода посилить ринкові позиції Ciklum у Центральній та Східній Європі, а також Німеччині, Австрії та Швейцарії, пише dev.ua.

IT-компанія Ciklum купила розробника програмного забезпечення CN Group у інвестиційного фонду Genesis Capital, повідомляється в прес-релізі компанії.

У рамках угоди Genesis Capital, який інвестував у CN Group у 2019 році, продав 100% своїх акцій CN Group. Угода прискорить досягнення амбітних планів Ciklum щодо зростання на ринках Центрально-Східної Європи та DACH (Німеччина, Австрія, Швейцарія), сказано в повідомленні.

Головний офіс CN Group знаходиться у місті Прага, Чехія. П’ять інших делівері-центрів розташовані у Центральній Європі. Команда з 360 фахівців з цифрових технологій «підсилить колектив Ciklum, який об’єднує більше 3500 інженерів, дизайнерів, та продакт-менеджерів».

Нагадаємо, що CN Group працює на ринку 27 років та надає послуги з розробки ПЗ, ІТ-консалтингу та проєктування механічних конструкцій. У неї — 62 міжнародних клієнта. Це такі компанії як Procter & Gamble, Strabag, TF Bank, Bunte.de та FlatexDEGIRO.

Угода відкриває нові можливості для обох бізнесів, говориться в повідомленні. Ciklum із поглинанням CN Group стане одним з найбільших провайдерів цифрових трансформацій у Центрально-Східній Європі та глобальною присутністю.

Нагадаємо, що в лютому 2019 року інвестиційний фонд Dragon Capital став міноритарним акціонером Ciklum.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: