Чому влада в Мордорі є антихристовою?

19.07.2020 0 By NS.Writer

Тема антихриста і кінця світу сьогодні дуже популярна серед різних верств суспільства. Нею цікавляться навіть ті, хто далекий від Церкви і навіть не читав Новий Завіт.

Але Апокаліпсис неможливий без…. антихриста. А цей персонаж викликає також підвищений інтерес. Що ми знаємо про прихід антихриста? Стародавні християнські тексти вказують на те, що антихрист — це не спільність людей, але одна людина, що користується довірою в суспільстві. Відомо, що майбутнє людства буде знаходиться в руках антихриста.

Люди, навіть не дуже освічені в богослов’ї, розуміють, що антихрист в історії людства — один. Його пришестя знаменує кінець земної історії. За дві тисячі років багатьох державних діячів називали антихристами, але минав час, відповідні «герої» сходили з політичної арени та поганенько собі помирали, а життя тривало. Найчастіше після цього слідували зізнання: мовляв, помилилися, це був не антихрист, а просто злий правитель. Але не все так просто, як здається на перший погляд.

Вчений тлумач Святого Письма, єпископ Михайло, зазначає, що в грецькому оригіналі ім’я «антихрист» стоїть з певним вказівником, абсолютно відокремлює це ім’я як відомої певної особи, тоді як інші «антихристи» не стоять з певним артиклем і, отже, як «багато» відрізняються від нього, глобального великого антихриста. Ці «багато антихристів» суть тільки предтечі великого антихриста, який з’явиться перед Другим Пришестям Христовим та кончиною світу: вони — як би «прообрази» свого «першообраза» — прийдешнього одноосібного антихриста. Вони-носії духу антихристова, і їх завдання — підготувати відповідний грунт для приходу антихриста, створити сприятливі його явищу в світ умови. А мислитель Лев Тихомиров називав таких малих антихристів частковими, які ще будуть людям до приходу «великого антихриста». Він справедливо зазначав, що «часткові» антихристи завжди володіли політичною владою і використовували її для відкритих, або прихованих гонінь на церкву.

Ці предтечі антихриста та керують тим світовим процесом, який св. апостол Павло назвав «відступління» (2 Фес. 2:3). Сутність цього процесу полягає у все більшому і ще більшому відході християнського людства від справжнього, неушкодженого євангельського вчення та у підміні євангельських завітів іншими ідеалами.

Згубність цих ідеалів, пропонованих людству предтечами «антихриста» (і найактуальнішим з них Путіним), в тому, що вони здаються іноді прийнятними для християнина, сумісними з християнством, а насправді — глибоко противні йому як лестять людським пристрастям і похотям і стверджують занепалу природу людини в її падінні. Така, до речі його ідея «руського миру».

І перейдемо до більш конкретної теми. А простіше кажучи, до одного з предтеч антихриста, Пу, який з Мордору. Протягом усього кривавого путінського двадцятиріччя які тільки епітети не придумували на адресу лідера Мордору. Залежно від позиції, з якою його оцінювали, відгуки різняться від «божевільного» до «генія», від «нового Гітлера» до «збирача земель російських». Найбільш глибоким, гіпер-актуальним (і зловісним) є зіставлення Пу…. з антихристом. Про що ми вже написали попередні нариси.

Продовжимо розвиток теми. В основу якої ми покладемо Одкровення Іоанна Богослова про Апокаліпсис, відомі історичні факти, перекази, а також дані з біографії нового вождя всієї Орди.

В Апокаліпсисі ап. Іоанна багато чого, але ми домовимося: тут розглядаємо те, що відноситься до великого і жахливого Пу Рашки, що нибито «встає з колін». Найбільш цікаві в цьому відношенні глави 12 та 13 з Одкровення Іоанна Богослова. «І став я на піску морському і побачив звіра, що виходив з моря, з сімома головами і десятьма рогами: На рогах його було десять діадем, а на головах його імена богохульні. Звір, котрого я бачив, був схожий на барса; ноги у нього, як у ведмедя, а паща в нього, — як паща в лева; і дав йому дракон силу свою і престола свого і велику владу. І бачив я, що одна з голів його, неначе смертельно поранена була, але вся смертельна рана уздоровлена. І дивувалася вся земля, стежачи за звіром; і вклонилися драконові, котрий дав владу звірові.» (13: 1-3)

Отже, щодо «звіра, що виходить із землі», який «мав два роги, подібні агнчим, і говорив як дракон» (13:11), — ви питаєте, «що це за звір?».

У плані розуміння призначення цього звіра у нас не повинно виникати ніяких проблем, тому що Апокаліпсис повною мірою відкриває нам це. Написано, що він «примушує всю землю і тих, що живуть на ній, поклонятися першому звірові, у котрого смертельна рана зцілена» (13: 12). Те, як саме він це робить, описується далі, у віршах з 13 по 18. А ось в плані розуміння нами окремих деталей цього опису, — то тут не все так просто. У зв’язку з цим, щоб все-таки дещо зрозуміти, ми можемо спробувати провести паралелі між описом Іоанна Богослова, і між тим, що нам знайоме сьогодні. Ну і звичайно не будемо забувати про решту змісту Біблії, без якого правильне розуміння Апокаліпсису просто неможливо.

Дракон-зрозуміло, це – сам диявол, який діє через підставних осіб, у владі Мордору сущих…. А ось що за звір такий на ведмежих ногах і пащею лева, що чудово зцілився?

Сім голів звіра … скільки керівників (de facto, а не de jure) було в імперії зла? Вважаємо: Ленін, Сталін, Хрущов, Брежнєв, Андропов, Черненко, Горбачов. На сьомій голові СРСР отримав смертельну рану. Здавалося б, він здохне, але … смертельна рана зцілилася і ось уже весь світ вклонився зцілився звірові, уособленому Путіним.

Будь-яка інша країна була б вже покарана за соту частку того, що створив путінський звір в Грузії, Чечні, в анексованому Криму, і в Україні в цілому. Але богомерзкий Мордор. Дивно, чому Захід так і не протидіє Пу…, а, навпаки, апостат — президент Франції Макрон і італійський розпусник Берлусконі радісно і щиро вітали «друга Володимира».

«Але ви знаєте в чому біда, трагедія справжня? У тому, що я один такий, інших таких у світі просто немає…після смерті Ганді поговорити ні з ким» — це Путін колись виголосив в обличчя Джорджу Бушу, Ангелі Меркель, Ніколя Саркозі, Тоні Блеру… і нічого — проковтнули. Вклонитися. Тому що у звіра цього газ, нафта і ядерна дубина. І лідери заходу … вклонилися звірові, кажучи: Хто подібний звірові цьому? І хто може битися з ним?
А що ж ці десять рогів? Це-силові структури Російської Федерації: СЗР, Міністерство юстиції, Слідчий комітет, Федеральна служба з контролю за обігом наркотиків, Федеральна служба охорони, ФСБ, МВС, Прокуратура та, звичайно ж — Міністерство оборони. Десятий «ріг», найпотужніший — це російська пропаганда, як світська, так і церковна (анти-духовна), яка зараз справедливо вважається додатковою силовою структурою, спрямованою на ведення інформаційної війни проти України.

А ось і десять «діадем» — найбільші державні корпорації, які покликані забезпечувати твердість рогам і невразливість головам: Роскосмос, Росатом, Газпром, Роснефть, ВТБ, Сбербанк Росії, Об’єднана авіабудівна компанія, Об’єднана суднобудівна корпорація, РЖД, Транснефть.

Біблійні пророцтва прямо вказують на те, що Пу може бути предтечею антихриста (сатанинською імітацією Христа, який приведе світ до Армагеддону, і що він так чи інакше пов’язаний з числом 666). Про президента ж Путіна можна багато не говорити, тому що для уважних з ним все і без особливих пояснень ясно.

Служити можна або Богу, або дияволу. Третього не дано. Кому служить людина визначити можна по його справах. А коли є великий часовий проміжок (в нашому випадку вже двадцять років), за яким можна судити, то висновки робити ще простіше.

ПТН – просто антихрист для Росії, антихрист, який спокусив Росію, як колись Гітлер Німеччину — на хвилі національної гордості, нац. патріотизму (шовінізму та побідобісся), — тобто на «позитивній» мотивації. Здався навіть Душенов, головний викривач Пу.., який і відсидів пару років за свою діяльність. А зауважте, як будь-яка нехристиянська дія Путіна, тут же позначається на Росії.

У травні 2012-го російський військовий лідер погрожував завдати ядерного удару по американській системі ПРО, що розгортається в Європі. Це наочно показує яким страшним психопатом є Путін, якщо він загрожує ядерною війною. Таким чином, зрозуміло, що російський ядерний ракетний удар по Європі, або США цілком можливий. Пу… допомагає Ірану побудувати атомні електростанції, які Іран може використовувати для створення атомної бомби.

З моменту приходу Путіна до влади, народ Росії почав страждати. Цей логотип Єдиної Росії з козлом всередині ведмедя, і перевернуті лапи ведмедя виявляються зовсім не лапи! Там написано на івритській мові «Ісус», правда перевернутими літерами, як ми знаємо перевернутий Ісус вже знак сатаністів.

Кінцева мета антихриста — щоб люди прийняли його як єдиного всесмірного царя та вклонилися йому як богу. Засоби до досягнення цієї мети диявола-створення релігії антихриста. В даному випадку це чорна магія, про що ми писали раніше, а також сатанинське ноу-хау, тобто победобісся. І одна з дій його-вигадані саме Путькою безсмертні полки, тобто перероблені на новий лад «старі пісні про головне», ті самі пародії на хресні ходи, які ще давним-давно ( при глухому сталінізмі) викривала блаженна матінка Матрона, до слова кажучи-аристократка і монархістка.

Сподіваюся, що її молитвами, хоча частина народу знайде не те скільки духовний зір, а скільки розуміння речей, що відбуваються. Про це ми напишемо окремо. І Пу головний лжепророк релігії цієї. Причому спостерігає своєрідний відкат росіян на рівень раннього Вавилону, коли люди віруючи в язичницьких богів, здійснювали криваві жертвопринесення, брали участь в оргіях в храмах, і вважали це природною справою, тобто не усвідомлювали, що це і є релігія. Так і зараз в Мордорі вважають себе атеїстами, або навіть православними, а насправді поклоняються перемозі, батьківщині та ії верховному жерцю.

Але саме з ура халдейського закликав Господь піти отця всіх віруючих Авраама, в землю обітовану, а ось в Мордорі немає своїх Аврамів, а тільки голос волаючого в пустелі, якому ніхто не послухає.

Іноді просто вражає сліпота людей, в т. ч. православних. Більшість з них вважають Путіна не тільки православною людиною, але навіть національним лідером та гідним претендентом на царський престол. Але вибачте, як вірний слуга антихриста може бути православним та вже тим більше помазаником Божим?! Те, що по зомбо-ящику показують як він відвідує храми та монастирі — нічого не означає. Адже антихрист теж спочатку буде проявляти доброзичливість до християн, чим і спокусить їх.

Ми паки і паки говоримо про патологічну брехню Путіна. Він бреше завжди і скрізь, навіть там, де цього можна не робити, і де ця брехня швидко виявляється. Але народ розучився і не хоче аналізувати і міркувати. Люди дивляться телевізор з кремлівськими брехливими новинами, через що відбувається найпотужніше зомбування, і втрачають будь-яку здатність тверезо дивитися на речі. Ви відмовтеся від перегляду телевізора хоча б на 2-3 місяці, і ви почнете бачити світ і все, що в ньому відбувається, зовсім іншими очима.

Російські тележурналісти знають, але говорять неохоче і тільки в глибоко приватних бесідах (під страхом звільнення), що на всіх каналах діє жорстка вказівка: ретельно редагувати хроніку відвідування Путіним дитячих установ. Це пов’язано з тим, що при наближенні презика діти у віці до 8-9 років плачуть і намагаються сховатися або хоча б відвернутися. Відомо, що саме до цієї вікової межі дитяча душа — чиста, не деформована умовностями соціуму.

Не витримують присутності Путіна і тварини, найбільш близькі до людей-собаки. Вони починають вити та ховатися. А більш розумні такі Божі тварі як коти просто тікають і довго сидять в норах. І це не перебільшення. Чисті душею звірі, дані Богом людям в помічники-прекрасний індикатор небезпеки, що відомо з давніх часів. В цілому правління цього президента супроводжувалося низкою страшних, трагічних у своїй повторюваності подій: вибухи будинків; загибель підводного човна зі 118 людьми екіпажу, про яку пан Путін з байдужістю висловився в інтерв’ю Ларрі Кінгу «вона потонула!»; страшна, нелюдська війна на Кавказі та в ОРДЛО; нарешті, ціла низка терористичних актів (а простіше кажучи жертвоприношень сатані), за які так ніхто і не взяв на себе відповідальність.

За 20 років свого правління Путін за своєю сатанинською програмою скоротив населення Росії на 10 мільйонів чоловік. А при подальшій владі ПТН знищувати будуть за програмою і як при Леніні, вивести 10 чоловік на розстріл, одного з 10 ранить, одного відпустить, всіх розумних, красивих і т.д. до стінки, інші (хто не покинув Мордор в надії пере-сидеться у внутрішній еміграції і тих, хто випадково врятувався і залишився) кричали, що Ленін спаситель і бог.

Путін-це прямий путь до пекла. Не залишилося в народі понять, які він не перекрутив і не вивернув. Що ж стосується Путіна В. В., то багато хто відзначає його крайню цинічність та лукавство — найперші якості сатанинського зроду, спрямовані на збентеження умів і почуттів. Подивіться у що путінська пропаганда перетворила народ російський. Подивіться, на що перетворилася в Мордорі Церква. Озирнися навколо себе, люд православний: на Гундяєва-Кирила; на пузатих продажних батюшок; на те, як безсоромно підлабузнює РПЦ перед владою, готова в будь-який момент підтримати саме вульгарне, найцинічніше і злочинне бажання цієї влади. Таке відчуття що біблійне пророкування про антихриста насправді-вірне.

Роз’яснюючи інформацію з приводу всіх апостасійних подій,що відбулися за останній час, помічаю, що мирські особи розуміють багато чітко і ясно. Але багато священиків в РПЦ МП, чернецтво обрали позицію страуса-нічого не бачу, нічого не чую і нас поки все це не стосується. На жаль перебувають у теплохладній смиренній позиції до лже-патріарха Кирила і відомі всім «старці», кажуть, що нічого страшного поки не відбувається, що нібито все добре, треба за всіх молитися… Багато хто боїться гонінь, прещеній з боку єпископів-содомітів. Але молитися за єретика, ворога Господа і християнства, проголошувати відступника верховним правителем, ми не маємо права ! Це зрада Христа!!!!

Путін не той самий, останній антихрист, Путін є предтеча антихриста, який після т.зв. виборів, що б закріпити за собою довічну владу, піде на багато що. Ну а кремлівська мафія внесе зміни в Конституційний уклад, і відтворять «монархію» за типом комуністичної Кореї, тільки замість генсека буде лже-цар (або пост-хан). І Кирило (Гундяєв) помаже на російський престол, зневаженого і лукавого і непоротого-некастрованого холопа — Пу….

Уявна перевага на боці злочинця Путіна триватиме рівно до тих пір, поки не прозвучать перші постріли, і не почнуться перші жертви з усіх боків, як це було на Майдані в Києві. Жертви серед мирного населення і труни з російськими солдатами з території України — це те, за що не буде пощади всім тим, які до цього доведуть.

Яким би фантастичним це зараз комусь не здавалося, але наступна воістину народна революція гряде саме в Росії, а Україна показує зараз це те, про що путінський режим незабаром зламає свій хребет.

Ми ще в подальшому торкнемося різних проблем і питань сучасності, але вважаю, що основне вже і так зрозуміло: через міцний тандем Путіна-Гундяєва, антихрист вирішує в Росії всі свої завдання та досягає всі поставлені цілі: через першого — в самій державі, а через другого — в Російській Церкві. Причому, антихрист отримує все бажане стрімко, тому що ці виконавці його волі роблять все необхідне добровільно і навіть з завзяттям, мабуть, сподіваючись сісти по праву і по ліву сторону від антихриста в його прийдешньому богомерзком царстві.

Нехай заборонить їм Господь!

ИеромонахІєромонах Феофан Полоцький (Скоробогатов)


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: