Чи заводити домашнього улюбленця і чому: точка зору британців

11.04.2017 0 By Chilli.Pepper

Британці добре знаються на домашніх улюбленцях, адже майже половина всіх домогосподарств Великобританії (близько 12 мільйонів) мають домашніх тварин.

Собака - улыбака

Собака – улыбака. Девочка, 4 месяца. Очень позитивная и дружелюбная. Находится в Киеве
Телефон куратора:066 798 30 88 Юлия

 

Британський «Телеграф» рекомендує кожному взяти в родину домашню тварину.  З посиланням на звіт «Pet Report за 2015 р.», в якому наведено результати обстеження 2438 власників домашніх тварин, «Телеграф» презентує шість основних причин взяти в дім домашню тварину.

1. Комфорт

Домашні тварини є джерелом комфорту. Товариський характер домашньої тварини є головною причиною, чому люди вибирають розділити своє життя з тваринами.

2. Естетика

Домашні тварини – це естетично. Людина отримає задоволення, спостерігаючи як граціозно крокує кішка або біжить собака.

3. Дружба

Домашні тварини це цінний інструмент для успішної взаємодії в соціумі. Якщо у вас є домашня тварина, люди більше схильні підходити до вас, або розпочати діалог з вами в громадських місцях.

4. Здоров’я

Домашні тварини здатні поліпшити ваше здоров’я. Все більше з’являється доказів стосовно переваг, які надають домашні тварини психологічному і фізичному здоров’ю людини.

5. Безпека

Домашні тварини дають відчуття безпеки: собака, що гавкає, це стара як світ система попередження крадіжок, цінність якої розуміє будь-хто.

6. Статус

Домашня тварина може бути символом статусу. Це найгірша причина тримати домашню тварину, але немає ніяких сумнівів в тому, що «крута» порода всім подобається, додаючи престижності їхнім власникам.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: