Черкаський «Фотоприлад» має величезний експортний потенціал

30.01.2021 0 By NS.Writer

Генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв відвідав з робочим візитом Державне підприємство «Науково-виробничий комплекс «Фотоприлад» (м. Черкаси), яке входить до складу Концерну.

Про це пише armyinform.com.ua.

Юрій Гусєв разом з першим заступником генерального директора Укроборонпрому Романом Бондарем оглянули роботу складального, оптичного та механічного виробництва, випробувальної станції та центрального конструкторського бюро (ЦКБ) «Сокіл». Про це повідомляє пресслужба УкрОборонПром.

«Ми розглянули виробничу стратегію та ознайомилися з продукцією заводу. Без сумнівів, підприємство має великий потенціал для подальшого розвитку. З керівництвом заводу обговорено поточні виклики та проблеми. У найкоротші терміни ми сфокусуємося на співпраці з Міністерством оборони України та посилимо координацію зі спецекспортерами», — зазначив очільник Концерну.

«Ми пишаємося тим, що комплекс „Оболонь-КПСВ“ (комбінований прилад спостереження та вимірювання), розроблений ЦКБ „Сокіл“, отримав Диплом І-го ступеня на загальноукраїнському конкурсі „Кращий винахід 2020 року“ в номінації „Бронетанкова техніка та озброєння“, який проводив Центральний науково-дослідний інститут Збройних Сил України», — розповів директор заводу Григорій Корево.

«Фотоприлад» — провідне високотехнологічне підприємство, яке працює для потреб Збройних Сил України, системи охорони здоров’я, державних установ та організацій тощо. Основний напрямок діяльності — розробка, конструювання, виробництво оптико-електронних приладів і спецтехніки.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: