Черговий українофоб дуба дав або про смерть попа Дмитра Смирнова

23.10.2020 0 By NS.Writer

Лайош Надь та Шандор Рудь
(м. Берегово), брати — мадярони

У червоно-кривавому Мордорі на 70-му році життя склеїв ласти одіозний протоієрей, а краще б сказати лже-священик Дмитро Смирнов, який відповідав там за сімейне питання та відомий багатьма гучними висловлюваннями. І в цілому це був офіційно (або напівофіційно) один з провідних політруків, або точніше ідеологів ординської церкви та держави: його слухали там міліони, записи з його смердючими «проповідями» розповсюджувалися великими тиражами. А безліч його цитат, що запам’яталися, пов’язані з темою сімейних цінностей, однак, далеко не всі з них були пов’язані, як би це м’якше сказати, з проблемами шлюбу та гендеру.

Якось раз ми випили джина з тоніком, подивилися ютуб, потрапили випадково на цього антихристового «проповідника». Саме тоді Дмитро Смирнов взагалі за словом в кишеню не ліз та любив шокувати паству різкими, навіть грубими заявами. Нам завжди було боляче за тих жінок, що задавали йому питання на телеканалі «Союз»: Смирнов умів так на межі відвертого хамства та відкритого знущання і знущання відповісти, що принижена жінка завмирала в розгубленості, не знаючи, як реагувати, а піп Смирнов із задоволенням продовжував розвивати і поширювати свої антихристиянські думки.

Але не тільки Господа нашого Розп’ятого та Воскреслого хулив цей поп’яра-мажор, а й нашу неньку Україну. В цілому сладається деяка закономірність: зазвичай всі українофоби (як наприклад, інший одіозний жмурик, попяра Всеволод Чаплін, про що ми вже писали) є реальними, або імпліцитними, нехристями. А для мордорської лже-церкви, тобто московського патріархату та його відгалуження в Україні Паканату, це звичайна справа, адже Христос там і близько не гуляв, там тільки «духовність», яка у них, як відомо, подібно до газу, виходить крізь задній отвір.

А тепер конкретизуємо. Дмитрашка Смирнов був також відомий своїми анти-українськими висловлюваннями, потрапив в базу «Миротворець»: піп вів агітаційну діяльність, що має на меті посягання на внутрішній устрій та територіальну цілісність України. «Українці, це ніякі не українці, це росіяни, просто вони на півдні Росії», — заявляв якось товариш Смирнов.

Але кара небесна його все ж спіткала: так, в травні 2020 року Піп Смирнов переніс COVID-19, проте, за інформацією ЗМІ, успішно вилікувався — вже до кінця місяця він виписався з госпіталю. Ставився він, як і вся його антихристова корпарація, до відомого угруповання ковід-негативістів. Але на власній шкурі піп Дмитро зрозумів, що вірус все-таки існує, і те, що в храмі треба дотримуватися гігієни не тільки духовної, а й фізичної. Та в обох він явно пролітав над зозулиним гніздом прямо-таки в тартар.

Так от якось він говорив, що люди будуть вмирати від коронавірусу навіть при карантині, якщо на те є Божа воля. Так обшила його гординька, що вирішив він в пророка старозавітного пограти, а не вийшло.

І ще раніше, в лютому, коли в Італії вже щосили вирувала пандемія та коли тамтешній уряд вводив суворі обмежувальні заходи, ординський протоієрей закликав православних італійців не підкорятися вимогам влади, якщо ті закриють храми. Їх закриття з подальшою забороною церковного служіння переконало блазня в тому, що уряд безбожний і він ці процеси назвав початком кінця (чи-то світу, чи-то свого).

Втім, коли такі ж обмежувальні заходи по боротьбі з коронавірусом почав поетапно вводити уряд РФ, він утримався від подібних коментарів. Адже тоді, за його логікою, виходило б, що і «святий» президент Росії В. Путін, який вчора порівняв себе із св. Франциском, зі своєю командою шахраюватих гебнюків — теж безбожники? Тоді як всі ми знаємо, що це так і є. Хоча ВВП зі своїми наближеними по великих церковних святах завжди відвідує храми (можливо, збирає данину?) і взагалі часто зустрічається з Патріархом (бунтівним супроти Православ’я Гундяєвим), але при цьому і по чорним магах шастає, і капища язичницькі зводить (під назвою храму Перемоги, причому тонах і фарбах болотно-блювотних), і методи відьом вуду поважає. Нехристи вони всі, а православна атрибутика та християнська термінологія — це для них давно мімікрія, що вже вицвіла. Однак, ідіоти, що ще вірять у релігійність дрезденського фарцовщика, не перевелися.

Загалом, в цьому випадку протоієрей «розсудливо» промовчав. А геть недавно, 3 травня 2020 року, відслужив літургію, підкресливши, що залишився на своїх принципах. «Пандемія-надзвичайно корисне явище, що дозволяє розвивати любов до оточуючих». Тому що на його думку, «….тільки терплячи хворобу, людина знаходить важливе якість душі: терпіння, як головний фундамент всіх чеснот».

Подихайте, люди добрі, подихайте скоріше — так вам радить записний протоієрей.

Але все-таки (через порушення гігієни і фізичної і духовної) підчепив він все-таки короновірус на свою грішну дупу. Гундяєвський скоморох Смирнов, знаний своїми хуліганськими вчинками та схильністю до бійок, зник з публічного простору пробув на лікуванні від ковіди в стаціонарі два тижні та одужав від основного захворювання, проте смерть наздогнала його через інші ускладнення. Піп змушений був проходити додаткове лікування, так як хвороба згубно вплинула на його серцево-судинну систему та не тільки. За станом здоров’я в серпні він навіть попросив звільнити себе з посади голови Патріаршої комісії у справах сім’ї, в якій перебував з 2013 року, змінивши на цій посаді саме товариша Гундяєва. Та чи знайшов у собі сили Дмитро відмовитися від кураторства торгівлі церковними товарами у московському метро — невідомо.

За інформацією телеграм-каналів, у Смирнова було діагностовано захворювання, пов’язане з головним мозком. Ось і приїхали: ідеологом РПЦ МП, була людина з прогнилими мізками. Вам нічого це не нагадує? Ну так, Ілліч, який Ленін, страждав розкладанням мозку, сифілітичного плану, а товариш Смирнов, його імпліцитний послідовник, страждав мабуть, рашизмом головного мозку укупі з ПГМ. А від цього лікує тільки могила.

Втім, до того, як він туди відправився, в самий розпал пандемії коронавірусу він порадив росіянам, які втратили доходи через карантин, просити милостиню. Та й обкладання десятиною таких жебраків принесло би прибуток церкві в ці важкі часи.

Піп був відомий публіці своїми також висловлюваннями про заперечення існування ВІЛ: «ВІЛу немає. Немає жодної на світі людини, який би бачив вірус імунодефіциту людини. А СНІД виникає від чотирьох причин: перша — стрес, друга — депресія, третя — руйнування щепленнями імунітету людини, четверта — зовнішня інтоксикація. Найпростіший спосіб-забути і ніколи не здавати аналіз на ВІЛ».

Товариш Смирнов називав хворобу «псевдо-ВІЛ» закликає не здавати аналізи і не лікуватися. «Забути і ніколи не здавати на СНІД та ВІЛ цей аналіз. Ось цієї істерії з приводу СНІДу, атипової пневмонії або ще чогось схильні багато людей», – переконував святий отець, який не мав нічого спільного із медициною чи біохімією у житті.

Слова отця Димитрія виявилися настільки переконливими, що мешканка Тюмені зробила репост відео з інтерв’ю священика в соцмережі Вконтакте, повідомляє «Тюменська область сьогодні». Тюменка переконалася, що чинить вірно, відмовляючись лікувати від ВІЛ свою трирічну дочку. Цю історію на своєму сайті опублікував фонд «СНІД-центр».

Мати стверджує, що дівчинка перестала розвиватися після того, як в піврічному віці перехворіла вірусною інфекцією. Зараз малятку три роки, але воно не може сидіти і ходити, а місяць тому потрапила в лікарню через анемію і нестачу ваги. Лікарі поставили кілька діагнозів: кардит, кандидоз, ураження легенів, вірус Епштейна-Барра. Всі ці хвороби-ознака прогресуючої ВІЛ-інфекції. А тест на ВІЛ також виявився позитивним, проте тюменка не вірить в його правдивість і відмовляється лікувати дочку. За законом, якщо батьки навмисно відмовляються лікувати дитину з хронічними захворюваннями, це прирівнюється до загрози життю і позбавлення батьківських прав через опіку.

Тобто той, хто закликав охороняти сім’ю, реально її ж і руйнував, позбавляючи ту саму тюменку щастя материнства.

Популярність священику принесли й інші його гучні висловлювання. Особливо діставалося від Смирнова на його публічних виступах жінкам: «у нас жінки самі не розуміють, що таке шлюб. Не хочеться сказати, що „я безкоштовна повія“, тому кажуть: у мене цивільний шлюб. Здрасьте! Та ні, ти просто безкоштовно надаєш послуги — і все, а так тебе ніхто за дружину не вважає». Гнітюча атмосфера казармового гомосексуалізму, що панує у відпалій від Православ’я РПЦ, вочевидь спонукає її працівників до женоненависницької агресії.

Повіями називав товариш Смирнов і сурогатних матерів, висловлювався про жінок, які зважилися на штучне запліднення, також негативно, і вважав, що дітей, що з’явилися на світ таким способом не можна хрестити: «кожна жінка, яка робить ЕКО, вона мінімум паралельно робить три-п’ять абортів. І все це, голубка, буде на твоїй шиї до смерті, і відповіси за вбивство кожного».

Також, волав Смирнов, в школі дівчатка можуть навчитися лише «заздрості, обзиванню, поганим словами, хамству». Батьки можуть дати краще виховання, ніж школа, зазначив «священик», уклавши, що «це буде вже готова мама, все буде вміти». Тобто, за його «глибокодумним» судженням дівчаткам і зовсім не потрібна освіта, мовляв всьому важливому її можуть навчити в сім’ї. Набагато важливіше розвивати в них материнські інстинкти та навички домогосподарки. В принципі, в Росії всьо до того йде, адже піддані Путіна цього року вимирають якимись рекордними темпами, від 30 до 50 тисяч людей на місяць. Тому головне призначення жінки, згідно з висловлюванням Смирнова — продовжувати рід. Тобто, провівши методологічну редукцію ad absurdum, «духовний пастир» хоче зробити все жіноче населення і без того перенаселеної планети свиноматками. І при цьому він підносив молитви Матері Христа, забувши про Її гендерний статус.

Пізніше він безглуздо виправдався за свої слова, порівнявши шлюб з покупкою автомобіля і поставивши жінок в один ряд з речами. Не дивно, що Андрій Кураєв говорив, що тов. Димитрій Смирнов — це безумовно лицемір. Адже колись, за радянських часів, майбутній мракобіс отримав гарну освіту та мав непогані кар’єрні перспективи, але принади церковного життя взяли гору.

Проілюструємо правоту його слів одним вишуканим прикладом. Дмитрашка якось повідав агентству «Москва», що багато він спілкується з парафіянками, які знаходяться в розлученні, наставляє їх та допомагає впоратися з втратою чоловіків. Яким цікаво способом? Ну про це нехай наші читачі поміркують в міру їх особистої святості.

А ми, грішні, тим часом до інших тем звернемося. Товариш, не соромлячись чого-небудь, поділився багатим «педагогічним» досвідом: «я хлопчикові дав по пиці — він перестав лаятися матом». Нам здається, що священик, який займав високий пост в РПЦ МП, не повинен вести себе як районний обкурений гопник з облитого сечею підворіття.

Мабуть, в дитинстві маленький Мітя, мабуть, не удостоювався ні легкого материнського потиличника за різкість тону, ні потужного батьківського пендаля за тяжкість проступку. Інакше поводився б скромніше.У побитті дітей Дмитро Смирнов зізнався нещодавно. Добре ще, що батюшка відмахнувся рукою, а не кадилом. А Димитрій володіє ним, як Давид пращой. Ще можна було б зарядити хлопчиську Євангелієм по тімені. Щоб буквально вбити Слово Боже в голову лихословящему отроку. Більш того, Смирнов розповідав як потрібно сікти дітей, навіть розкривав технологію цього процесу. Зайвим буде питання: яке нині тисячоліття на дворі?

В цілому ж бити беззахисних-російська національна «забава». Згадаймо побиття поліцейськими мирних громадян на мітингах. І все це з мовчазної згоди РПЦ МП, яка отримує неабиякий зиск, присмоктавшись до політичної поліції. Саме туди, на Луб’янку, відправляються і сповіді наївних парафіян, де заносяться до відповідного файлу, а там уже вирішать, що робити. Влада Орди-Совдепії потребує рабів. Щоб раби мовчали, їх треба бити. Бити по нирках та по печінці, бити в живіт та по гомілці, бити, незважаючи на стать, вік та соціальний статус. Особливо активних-необхідно ізолювати. Неугодних — ліквідувати, труїти «Новічком». Щоб творити беззаконня в уряду є ресурси: поліція і церква.

Якось письменниця та громадський діячка Марія Арбатова в ефірі «Еха Москви» висловила жаль з приводу того, що люди, подібні до отця Дмитра Смирнова представляють РПЦ. Але це був черговий голос кричущого в пустелі. Не такі здорові думки, але байки Дмитрашкі здобували в Совдепії все більшу і більшу популярність.

Адже Смирнов активно боровся з пропагандою гомосексуалізму (це характерне лицемірство для попів РПЦ), абортами, пропонував заборонити доступ до Інтернету і комп’ютерних ігор до досягнення 21 року. Як собі він це уявляв, адже гаджети та компи стали загальним надбанням? Направду таке могла сказати тільки людина з прогнилим мозком. Піп цей люто захищав так звані традиційні цінності, вірніше те, як він по своєму убогому розуму, їх зрозумів — таким є обличчя відпалої від світової ортодоксії РПЦ імені Сталіна…

Один з гучних скандалів за участю тов. Смирнова стався після його промови з приводу смерті знаменитого соціолога, сексолога та психолога Ігоря Семеновича Кона. Товариш Смирнов назвав вченого «великим проповідником гомосексуалізму і педофілії», так як Кон підтримував сексуальні меншини. Тоді він сказав: «І ось сьогодні, в цей Великодній день, Господь звільнив нас від того, щоб бути співгромадянами цієї людини. Тому, незважаючи на те, що прогресивне людство і сумує, але я думаю, що всі релігійні люди в нашій країні (і християни, і мусульмани, і іудеї) сприйняли цю звістку з почуттям глибокого… задоволення».

У той час як будь-який грамотний католицький священнослужитель в Угорщині сказав би, що проблему можна вирішити: 1) відвідувати храм і богослужіння, але без участі в таїнствах, до тих пір, поки не припиниться сексуальна діяльність; 2) покаятися Христу після припинення сексуальної діяльності та жити по-християнськи; 3) все життя благати Спасителя про дар покаяння перед смертю; 4) жити зі своїм другом як брати без сексу. Хай це ризик для спасіння, але і цим шляхом з покаянням можна прийти до Христа.

Та в його голові чи міг народитися такий план адаптації представників ЛГБТ-спільноти до православ’я? Але і вони не втрачені для Христа, а ось привести їх до нього піп Смирнов не в змозі. Тільки відвів у їхній бік від Спасителя, закрив ворота храму для них. Хоча, що тут дивного? Адже ще за монгольських часів грізні вершники та їх чотириногі друзі полюбляли відпочивати в товаристві ніжних московських послушників…

Дивними були ці промови Смирнова, адже, згідно моральної теології, гріхи не відрізняються один від одного. Хрін не солодше редьки. Якщо можна вести роботу з алкоголіками та наркоманами, то чому треба якось боятися як вогню секс-меншин. Вони що вже не люди?

Але в розумінні того, хто є людина і хто є християнин, Смирнов виявляв просто-таки одіозну тупість (а вже про високе покликання християнина як такого ми смиренно промовчимо). Ось що прорік сей попяра: «Сучасний мусульманин — він хоче померти за свою віру. Він обмотує себе динамітом. (…) А чому ці юнаки вмирають? Тому що вони не хочуть, щоб у них була держава, якою правлять педерасти». І закономірно, що, наприклад, мусульман, як ми пам’ятаємо, на відміну від атеїстів, Смирнов хвалив. За його словами, Сучасний мусульманин — на відміну від християнина-знає, що завгодно Богу. І взагалі, мусульмани, на думку протоієрея, часто «ближче до Христа, тому і майбутнє за мусульманами». І тут він порівнює Святу Трійцю з Аллахом, а це не допустимо, оскільки божество в ісламі — не аналог Христа, а «інтелектуальний» ідол. Ось ми і підловили нехристя на слові.

Вас не бентежить порівняння мучеників, християнських воїнів та терористів? Нехай і зроблене заради красного слівця-все одно, це щось в стилі тих, хто не вчив ніколи серйозно теологію, а саме публіцистів з племені російської «інтелігенції», типу Невзорова, Понасенкова, Латиніної, інших вірних синів та доньок КДБ СРСР, але точно не християнського священика. Забув Дмитрашка, що не можна влити нового вина в міхи старі. Не можна говорити з людиною XXI-ого століття мовою VII століття, при цьому знаходячи в цьому історичному екскурсі свій ганебний морально-релігійний ідеал. Відзначимо, що дуже часто ті ж нотки можна почути в проповідях не менш популярного попа-ренегата та українофоба Андрія Ткачова. Але навіть у нього такого ще не було, що прорікав Смирнов.

Що з цього приводу говорить наш Божественний Спаситель? Його слова про це передає євангеліст Матфей: «Любіть ворогів ваших, благословляйте тих, хто проклинає вас, хто ненавидить вас, і моліться за тих, вас і гонять вас, так будете синами Отця вашого Небесного» (Мф.5:44-45). А ще є чудове повчання апостола Павла: «Бог осміяний бути не може» (Гал.6:7). На цьому пропонуємо завершити наше порівняння.

Звичайно, серед прихильників ісламу є чимало добрих, щирих та відкритих людей. Але це, що називається, не завдяки, а всупереч. Хто нам не вірить, той може вивчити шаріат, а коранічні джерела ісламського права. Сам Смирнов чомусь не закликав бомбістів боротися з антихристом у Кремлі, нацьковуючи своїх слухачів на ворогів диктатора.

Тому перейдемо до матеріалії нижчої, але більш цікавої, щодо широкого читача. Якось Смирнов сказав: «дітородні органи покликані до того, щоб виробляти потомство. А коли виникає якась плутанина з цим, то тоді це і є збочення». Але ж навіть в церковному шлюбі секс — це не тільки для народження дітей, тут і емоційне спілкування між подружжям та стримування тієї енергії, що може з розуму звести будь-кого. Мабуть, протоієреєві це невідомо було.

І не дивно, що отець Димитрій був головою Патріаршої комісії з питань сім’ї, захисту материнства і дитинства, а також був ще й засновником і лідером проекту «Окремий дивізіон» — православного руху, що займається захистом сімейних цінностей, протидією ювенальній юстиції та боротьбою з абортами. Простіше кажучи, мабуть за тим самим мусульманським прикладом, готував черговий православний Талібан та православну ж гебельсщину. Вірогідно, «дивізійників» мали би кинути на передній край війни Мордору з усім світом — на облогу Воронежу.

Разом з тим товариш Смирнов захищав материнство на противагу батьківству, оскільки «ці вироджені люди» (тобто чоловіки), за словами навіженого клірика, не можуть жінку ні прогодувати, ні захистити, ні утримувати, а часом ще й руку піднімають. В цілому він вважав, що сучасні чоловіки набувають жіночні риси (наприклад, не забивають на смерть жінок та дітей, як у середньовіччя) і до сімейного життя не годяться. Чи годяться вони для розпалювання багаття — теж незрозуміло.

Важливо те, що подібних суб’єктів з такими замшілими уявленнями про суспільствознавство та історію в РПЦ тримають на публічних посадах, де вони можуть тлумачити Закон Божий, який теж дуже своєрідно трактують.

Нам якось не хочеться питати Смирнова, чи пам’ятає він, що з 10-12 дітей виживала, в основному, половина. А багато матерів вмирали від пологової гарячки? Звичайно, пам’ятав, але мовчав, бо йому личило сіяти нові міфи, і засовувати куди подалі вчення здорове, вчення Христово.

А ось ще приклад. Відомо, що дика розкіш попів РПЦ МП призводить до масового розповсюдження атеїзму в зубожілій Росії. А товариш Смирнов пафосно втирав зі свого амвона про подарунки священнослужителям: «журналісти ганяються за смаженими фактами — годинник не ті, черевики не такі. Я за свою діяльність пастирську поки ще не купив собі жодної машини. Навіщо мені купувати? Мені мій народ дарує. Яку подарують, на такий і їжджу». Як-то кажуть, комбінація з трьох пальців.

Але піп цим не обмежився. Смирнов назвав ядерну зброю «чудовим винаходом»: «ми освячуємо всі предмети, якими користується людина: і будинок, і навіть одяг, і автомобілі. А ядерна зброя-це взагалі такий чудовий винахід. Завдяки цій зброї Росія досі існує». За його судженням, такий «страшний спустошливий вогонь» несе не тільки руйнування, а й очищає грішників від «вад, злочинів і пристрасті, що оскверняють землю». До того ж, за його словами, для християнина смерть — лише радість.

А це вже не християнство, а гностицизм, який став основою смердючої «духовності» в Совдепії, де Христос і близько не гуляв.

Що сказати в ув’язненні? Черговий мракобіс покинув Рашку, відправившись до пекла вслід за Всеволодом Чапліним, і, сподіваємося, наступним, буде ужгородський антихрист, піп Сидір.

І головне: чи ніс піп Смирнов народу Росії Живого Христа, чи навчав Він реальному бого-спілкуванню, чи долучав до Євангельских цінностей? На всі ці запитання ми даємо суто негативну відповідь. Він розпалював ненависть, займався стигматизацією секс-меншин, розпатякував за велич Росії-Орди, благословляв зброю масового знищення, знущався над жінками та чоловіками. І це приклад того, що антихристів дух активно діє в РПЦ МП.

Залишимо цю тему та йдемо читати книгу пророка Єзекіїля.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: