Чедвік Боземан актор “Чорної Пантери” помер у 43

31.08.2020 0 By Chilli.Pepper

Чадвік Боземан помер у віці 43 років після чотирирічної боротьби з раком. Його колеги, зірки Кріс Еванс, Брі Ларсон та інші, віддали належне у соціальних мережах.

Зірки з усього світу сумують за втратою Чедвіка Боземана.

Представники актора підтвердили, що він помер після чотирирічної битви з раком товстої кишки у п’ятницю, 28 серпня.

Наступне повідомлення було опубліковно в акаунтах 43-річного актора в соціальних мережах: “У Чадвіка діагностували рак товстої кишки III стадії в 2016 році, і він боровся з ним останні 4 роки, коли він перейшов до IV стадії. Справжній боєць, Чедвік встояв, і приніс вам багато фільмів, які ви так полюбили. Від Маршалла до Da 5 Bloods , “Чорне дно” Маґуні Регуста Вілсона та ще кілька, всі знімалися під час незліченних операцій та хіміотерапії”.

Зірки та шанувальники Чедвіка вийшли в соціальні мережі, щоб висловити щирі співчуття його коханим, які були поруч з ним на момент його смерті.

Директор  Джордан Піл одним із перших відреагував на цю новину, написавши в Twitter : “Це нищівний удар”.

Щоб побачити, як інші зірки реагують на  трагічне проходження зірки Чорної пантери , продовжуйте читати нижче.

Анджела Бассетт: «Було призначеним, щоб ми з Чедвиком були пов’язані, щоб ми стали сім’єю. Але багато хто не знає, що наша історія почалася задовго до його історичного повороту в ролі Чорної пантери. Під час прем’єри фільму «Чорна пантера», Чедвік мені дещо нагадав. Він прошепотів, що коли я отримав почесний ступінь в Університеті Говарда, його альма-матер, він був студентом, якого призначили супроводжувати мене в той день. І ось ми, роки потому, друзі і колеги, насолоджувалися найпрекраснішої вночі! Ми витратили тижні на підготовку, роботу, щоранку сидячи поруч один з одним в кріслах для макіяжу, разом готуючись до нового дня, як мати і син. Для мене велика честь, що ми отримали задоволення від цього повного циклу. Прихильність цієї молодої людини вселяла благоговіння, його усмішка заразлива, а його талант нереальний. Так що я віддаю данину прекрасного духу, неперевершеному художнику, задушевному братові … «Ти не помер, а полетів далеко …» Все, чим ти володів, Чедвік, ти щедро віддав. А тепер відпочивай, милий принц.”

Брі Ларсон: «Чедвік був тим, хто випромінював силу і світ. Хто стояв за набагато більше, ніж він сам. Хто знайшов час, щоб дійсно побачити, як у вас справи, і виголосити слова підтримки, коли ви відчули себе невпевнено. Для мене велика честь мати спогади, які у мене є. Бесіди, сміх. Моє серце з тобою і твоєю сім’єю. Тебе буде не вистачати, і тебе ніколи не забудуть. Спочивай з силами і світом, мій друг”.

Бенедикт Камбербетч: «Я вражений і спустошений. Красива людина, з яким я тільки починав знайомитися. Сильний талант, голос і добрий, ніжний чоловік. Він керував революційним моментом в MCU і в кіно … і подумати про те, що він дав нам всю цю величезну роботу, проходячи через все це … не що інше, як феноменальне. У цей момент здається, що ми втратили одного і натхнення. Але, як Т’Чалла і Ваканда і їхнє привітання, це звучить по всьому світу, так що справжня сила Чедвіка Боузман буде жити далі. Але, хлопчик, ми все будемо сумувати за тобою ».

Кріс Еванс: «Я абсолютно спустошений. Це жахливо несамовито. Чедвік був особливим. Справжній оригінал. Він був глибоко відданим і постійно цікавим артистом. Мало хто з виконавців мають таку силу і універсальність. Йому ще залишалося так багато приголомшливих робіт творити. Я безмежно вдячний за нашу дружбу. Мої думки і молитви з його родиною. Спочивай з силою, король».

Ава Дюверном: «Бажаю вам прекрасного повернення, король. Ми будемо так за вами скучати».

Кріс Пратт: «Це такі жахливі новини. Ми молимося за його сім’ю. Світ втратив невимовний талант і велику людину».

Дензел Вашингтон: «Він був ніжною душею і блискучим артистом, який залишиться з нами на вічність завдяки своїм культовим виступам за його коротку, але блискучу кар’єру. Нехай Господь Бог благословить Чедвіка Боузмана».

Роберт Дауні-молодший: «Містер Боузман вирівняв ігрове поле, борючись за своє життя … Це героїзм … Я буду пам’ятати хороші часи, сміх і те, як він змінив гру».

Кейт Хадсон: «Жахливо. У мене немає слів, тільки любов і сльози в даний момент. Послати всю цю любов його сім’ї і всім сім’ям, що знімався в кіно, які мали задоволення працювати разом з цією прекрасною людиною. Відпочивай, мій друг».

Керрі Вашингтон: «Воїн світла до самого кінця. Справжній король. У мене немає слів. Нехай він підніметься до сили».

Зої Салдана: «Спочивай з силою, король Т’Чалла. Моє серце зараз так важко. Твоя смерть сильно вдарила по мені. Я буду розповідати про тебе своїм синам вічно. Ти був одним із самих класних людей, яких я коли-небудь зустрічав у своєму житті. Для мене було честю поділитися з вами хвилинами на екрані і перетнутися з вами під час преси. Незважаючи на те, що наше знайомство було легким, ви завжди залишали незабутнє враження завдяки своїй енергії, врівноваженості і ніжності. Нехай Всесвіт доставить вас земля обітована, брат”.

Джої Кінг: «Це жахливо. Рак жахливий. Чедвік Боузман кинув виклик всім шансам свою хворобу і подарував нам стільки великих персонажів, страждаючи від темряви і болю від раку. Спочивай з миром королю».

Ісса Рей: «Це зламало мене».

Октавія Спенсер: «Ми втратили великого чоловіка. Моє серце розбите. # Чедвік Боузман».

Габріель Юніон: «Воістину джентльмен-суперзірка на екрані і в житті. Чисте досконалість, клас і грація ».

Метью А. Черрі: «Чедвік дійсно знімався тут, знімаючи всі ці величезні бойовики, борючись з раком товстої кишки четвертої стадії. Чувак. Сильний – не те слово».

Ештон Катчер: «Спасибі за подарунки, які ви нам подарували, поки були тут».

Ice Cube: «Я вражений цією новиною, Чедвік був одним з кращих, і мені дуже сподобалося дивитися, як він працює. RIP».

Узо Адуба: «Несамовитий».

Стерлінг К. Браун: «У мене немає слів. Спочивай з миром, Бру. Спасибі тобі за все, що ти зробив, поки був тут. Спасибі, що ти друг. Тебе люблять. За тобою будуть сумувати».

Менді Мур: «Ця новина просто незбагненна, немислима. Пошли любов і мир його сім’ї і близьким. Спочивай з силами».

Marvel: «Наші серця розбиті, і ми думаємо про сім’ю Чедвіка Боузман. Ваше спадщина буде жити вічно. Спочивай з миром”.

Аїша Тайлер: «Це така передчасна і жахлива втрата. Який блискучий, гарний, артистичний розум покинув нас сьогодні. Так багато краси за такий короткий проміжок часу. Спасибі, Чедвік. #Wakandaforever #RIPchadwickboseman»

Марк Руффало: «Все, що я повинен сказати, це трагедії, що накопичуються в цьому році, тільки посилилися втратою Чедвіка Боузман. Яка людина і який безмірний талант. Брат, ти був одним з найвидатніших людей усіх часів і велич тільки починалося. Господь любить тебе. Спочивай з силою, король”.

Різ Уізерспун: «Хай благословить тебе Бог і віднесе додому, @chadwickboseman. Сьогодні ми втратили одного з великих. Його спадщина буде жити вічно в його улюблені фільми і в серцях всіх, хто його любив».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: