Британські військові ознайомились з безпековою ситуацією в районі ООС

10.03.2021 0 By NS.Writer

Днями, до району проведення операції Об’єднаних сил відбувся візит делегації Збройних Сил Великої Британії. Як пише armyinform.com.ua, про це повідомляє пресслужба ООС.

В ході візиту представники іноземної делегації ознайомилась з безпековою ситуацією на Сході України, а також оцінили ефективність підготовки особового складу Збройних Сил України в рамках операції «ORBITAL».

Зокрема, іноземні представники відвідали Об’єднаний центр цивільно-військового співробітництва в місті Краматорськ.

Під час брифінгу заступник Командувача ООС генерал-майор Едуард Москальов та представники Об’єднаного центру ЦВС ознайомили делегацію Збройних Сил Великої Британії з безпековою ситуацією на Сході.

Окрім цього, в рамках візиту, делегація ознайомилась з порядком роботи на КПВВ Майорське, після чого британці провели брифінг з представниками ОБСЄ в Краматорську.

Візит завершився зустріччю з представниками Офісу координації гуманітарних питань ООН.

У 2015 році Уряд Великої Британії, за підтримки Палати лордів, прийняв рішення про започаткування тренувальної групи британських інструкторів (операція “ORBITAL) та направлення військового персоналу в Україну для надання допомоги з розвитку оперативних та бойових спроможностей Збройних Сил України.

Починаючи з березня 2015 року, за участю британських інструкторів підготовлено більше 22 500 військовослужбовців Збройних Сил України.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: