Британська компанія відправляє в Україну співробітників мінської філії

10.09.2020 0 By NS.Writer

Британська ІТ компанії Godel Technologies відправляє співробітників мінського філії на невизначений термін в Україну через ситуацію в країні і шатдаун.

Як повідомляє Економічна правда, про це пише білоруське ІТ видання Dev.

Про таку можливість для всіх співробітників з будь-якого офісу компанії в Білорусі було оголошено на нещодавньому корпоративному Стрімі з COO Godel Technologies Андрієм Афанасенко.

«Частина співробітників, деякі зі своїми сім’ями і навіть домашніми тваринами, дійсно в даний момент знаходяться в Києві. Рішення запропонувати таку можливість нашим людям було прийнято для мінімізації ризиків у зв’язку зі сформованою ситуацією в країні, а також відключенням інтернету на кілька днів »- зазначив він

За його словами, це спричинило збої в робочому процесі, спілкуванні з клієнтами і значні фінансові втрати.

Компанія повністю взяла на себе організацію переїзду і проживання. А також не виключає можливість наступного трансферу співробітників: будемо дивитися на хід розвитку подій і враховувати запити з боку команди”, — заявили в компанії.

Godel Technologies — розробник ПЗ з головним офісом в Манчестері. У Білорусі філії компанії працюють в Мінську, Бресті, Гродно, Гомелі, Могильові та Вітебську з загальним штатом понад 1100 осіб.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: