Бойовики «ЛНР» у п’яному угарі постріляли один одного

12.06.2021 0 By NS.Writer

Частини та підрозділи оперативно-тактичного угруповання «Північ» продовжують дотримуватись режиму припинення вогню та стримувати агресора, пише ОТУ «Північ».

Водночас за даними розвідки стало відомо, що на одному зі спостережних пунктів російсько-окупаційних військ у районі населеного пункту ГОЛУБІВСЬКЕ, що знаходиться на тимчасово окупованій території найманці після довготривалого вживання алкогольних напоїв та обговорення скрутної економічної ситуації у самопроголошеній республіці зчинили бійку, яка згодом переросла в стрілянину в результаті якої один найманець наніс вогнепальні поранення несумісні з життям своїм співслужбовцям, після чого усвідомивши тяжкість злочину вчинив самогубство.

Командування російсько-окупаційних військ приховуючи низький рівень військової дисципліни та системне вживання алкогольних напоїв «воїнами» НЗФ намагається звинуватити Збройні Сили України видаючи вказаний випадок за бойові втрати та порушення режиму припинення вогню зі сторони Збройних Сил України.

Збройні Сили України продовжують вести боротьбу за територіальну цілісність та незалежність України наближаючи Перемогу.

Слава Україні!!!


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: