Боба Фетт повертається у “Мандалоріанці”

10.05.2020 0 By Chilli.Pepper

Боба Фетт з’явиться в другому сезоні “Мандалоріанця” Дісней+, якого грає ветеран Зоряних Війн актор Темуера Моррісон, повідомляє The Hollywood Reporter. “Очікується”, що він зіграє “тільки невелику роль” в уже знятому другому сезоні.

бобба фетт

Кадр з фільму “Повернення джедая”

 

До речі, 2 сезон “Мандалоріанця” дата виходу вже відома.

Моррісон зіграв Джанго Фетта в трилогії приквелів “Зоряних воєн”, і ДНК його персонажа була використана для армії клонів, які стануть штурмовиками, а сам персонаж, батьком приймального сина Джанго, Боба Фетта.

Деніел Логан зіграв молодого Бобу Фетта в “Атака клонів”, а в ролі персонажа зіграли кілька акторів – Джеремі Буллок, Джон Мортон, Марк Остін, Дон Біс і Нельсон Холл – в “Імперії завдає удару у відповідь” і “Повернення джедая”. Моррісон озвучив Бобу Фетта в перевиданнях оригінальної трилогії “Зоряних воєн” і кількох відеоіграх.

Персонаж загинув у “Поверненні джедая”, хоча тепер неканонічні комікси і прозові романи показали, що він вижив. Якщо звіт THR є точним, це буде першим підтвердженням, що він також вижив у новому “майбутньому” – хоча “як” ще належить з’ясувати.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: