Bitcoin Cash просто вибухнув у ціні

19.08.2017 0 By Chilli.Pepper

Bitcoin Cash – це найостанніша велика криптовалюта яка збільшує свою вартість, причому ціни за останні два дні більше ніж подвоїлись, повідомляє новину businessinsider.

1 серпня, після розколу Bitcoin, альтернатива Bitcoin Cash постійно торгувалась на суму близько 300 доларів США.

Попит пожвавився, і не так давно ціни зросли більш ніж до 700 доларів США:

Investing.com

 

Зростання ціни означає, що Bitcoin Cash тепер є третьою за величиною криптовалютою в світі за ринковою капіталізацією після Bitcoin та Ethereum.

Сьогодні на ранок ціни на Bitcoin тримались стійко майже за $ 4100, але в порівнянні з їх рекордними темпами раніше тижня нижче $ 4400.

На тлі нещодавніх стрибків як в Bitcoin, так і в Bitcoin Cash, ціни на Ethereum залишаються стабільними приблизно на рівні 300 доларів США.

За даними coinmarketcap.com, більше половини обсягів операцій Bitcoin Cash протягом ночі було здійснено на біржах торгівлі в Південній Кореї.

Розділ у двох валютах був обумовлений розбіжностями у спільноті розробників Bitcoin через швидкість транзакцій.

Прихильники Bitcoin Cash створили альтернативну версію на окремому блок-ланцюжку, що дозволить збільшити обсяг операцій.

За даними веб-сайту криптовалют coindesk.com, оскільки зростає попит і збільшується обчислювальна потужністю для мережі Bitcoin Cash, вона стає все більш простою у використанні і видобутку нових монет.

Як завжди в цьому новому просторі, ніхто не знає, що буде далі, але, виходячи з цінової дії протягом останніх двох днів, варто буде спостерігати після вихідних.

Отримати останню ціну Bitcoin можете тут.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: