Безробітний львів’янин створив «Порнограм» у Telegram, і ледь не опинився за гратами

21.11.2021 0 By NS.Writer

Безробітний мешканець Львівщини створив в Telegram канал «ПОРНОГРАМ», через який отримував доступ до дитячого порно, пише dev.ua.

Влітку поточного року обвинувачений, згідно з вироком Городоцького райсуду Львівської області, через створений ним канал під назвою «ПОРНОГРАМ» отримував та переглядав порноматеріали за участю дітей.

Зловмисник збирав в каналі відеоролики та зберігав їх на файлообміннику MEGA до середини серпня.

Всього у справі перелічено 13 епізодів заволодіння порнографічним контентом за участі дітей потягом травня-липня 2021 року.

Обвинувачений міг би отримати за свої діяння (одержання доступу до дитячої порнографії, або умисне її придбання чи зберігання) арешт від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проте він уклав угоду зі слідством, і замість спершу призначених трьох років тюрми з позбавленням права обіймати посади у сфері виховання дітей, чи пов`язаної з вихованням дітей, протягом двох років, отримав два роки умовного покарання.

Також з любителя полунички стягнуто в дохід держави 1544 грн процесуальних витрат.

Його телефон, за допомогою якого він збирав пікантні дитячі відео, конфіскували.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: