Бажаєте жити вічно? Просто потрібно дотягнути до 2050 року

17.02.2018 0 By Chilli.Pepper

“Якщо вам ще немає 40, зараз читаючи цю статтю, ви, ймовірно, не помрете, якщо неприємно не захворієте”.

"хак" безсмертя

Футуролог Д-р Ян Пірсон вважає, що ми дуже близькі до “хаку” безсмертя


 

Це слова шанованого футуролога доктора Іана Пірсона, який розповів The Sun, що, на його думку, люди дуже близькі до досягнення “безсмертя” – здатності ніколи не вмирати.

Люди намагалися знайти спосіб ухилитися від смерті протягом багатьох років.

Давньогрецькі алхіміки намагалися створити “філософський камінь”, який дозволив би жити вічно, але людям ще належить перемогти смерть.

Проте, доктор Пірсон каже, що існує кілька різних способів вічного життя, щоправда, якщо ви зможете дожити до 2050 року.

Вчені могли б міняти старіючі органи

Вчені могли б міняти старіючі частини тіла на більш молоді, штучні органи


 

Якщо не “двинете коней” до того моменту, ви могли б бути частиною останнього покоління людей, які помруть від старості.

 

Метод №1: Заміна частин тіла

“Є багато людей, які хочуть жити вічно”, – пояснює доктор Пірсон. “Так було завжди, але зараз різниця у технології, яка покращується так швидко, що багато людей вважають дійсною таку можливість”.

Він показує, що одним зі способів продовжити життя було б використання біотехнологій та медицини задля того, щоб “продовжувати оновлювати тіло і омолоджувати його”.

“Ніхто не хоче жити вічно у 95 років, але якщо ви зможете омолодити тіло до 29 або 30 років, ви можете змінити свою думку”.

Досягти цього можна декількома способами, включаючи генну інженерію, яка запобігає (або скасовує) старіння клітин.

 

Зв'язування нашого мозку з машинним світом

Зв’язування нашого мозку з машинним світом – один з найбільш ймовірних способів стати безсмертним


 

Альтернативно, ви можете замінити життєво важливі органи тіла новими.

Багато вчених у всьому світі працюють над створенням людських органів, використовуючи тривимірні принтери, завантажені живими клітинами, які в один прекрасний день можуть зробити непотрібними донорів людських органів.

Метод № 2: Життя у тілах андроїдів

Але доктор Пірсон вважає, що набагато більш імовірно, що ми збільшимо тривалість нашого життя по-іншому: рОботи.

“До того часу, поки ми не будемо виправляти наші тіла і омолоджувати їх щоразу, коли відчуваємо таку потребу, ми зможемо настільки добре пов’язувати наш розум з машинним світом, що будемо ефективно жити у хмарі”, – пояснює він.

сучасні секс-ляльки є передвісником тіл андроїдів

Д-р Ян Пірсон каже, що сучасні секс-ляльки є передвісником тіл андроїдів, у кінцевому рахунку


 

“Розум буде в основному знаходитися у хмарі і зможе використовувати будь-який андроїд, в якому вам подобається жити у реальному світі”.

Він каже, що через 50 років ми могли б наймати андроїд у будь-якій точці світу “як автомобіль напрокат” і завантажувати у нього свою свідомість.

“Якби ви хотіли провести вечір в Австралії, відправившись в оперний театр у Сіднеї, то могли б використовувати андроїд”.

Це означає, що навіть коли ваші оригінальні тіла вмирають, ви все одно зможете використовувати свій цифровий розум, що зберігається на комп’ютері, і жити у світі, використовуючи високореалістичні тіла роботів.

“Сучасний стан секс-ляльок починає виглядати цілком людяно. Дайте їм ще 30 років розвитку, і вони будуть дуже людськими”, – говорить доктор Пірсон.

“Ви зможете взяти будь-яке тіло андроїда, і вони будуть виглядати людськими і завантажувати будь-який розум, який захочете. Ви могли б поділитися ним з будь-ким іншим або володіти ним самостійно або навіть десятками з них”.

“Можливо, у вас можуть бути різні статі і вік, десь старі, молоді, жіночі, чоловічі – до 2050 року можуть з’явитися нові статі, так що ви зможете вибрати ще кілька інших”.

Він пояснює, що нам доведеться почекати до “2045 – 2050-х”, перш ніж ми зможемо створювати такі сильні зв’язки “мозок-машина”, і каже, що спочатку вартість буде дуже високою.

Перші люди, щоб використовувати тіла роботів для безсмертя, будуть багатими, але потім “ціна поступово знизиться”.

Коли-небудь ваше тіло помре – можливо, вас зіб’є автобус або неприємна хвороба, – але це не буде мати значення, тому що ваш розум все одно буде збережений. Ви зможете використовувати тіло андроїда замість органічного, яке ви тільки що втратили.

Для нормальних людей зі звичайними зарплатами, швидше за все, доведеться почекати трохи довше.

 

Безсмертя за допомогою Державної служби охорони здоров’я (ДСЗ)

“До 2060 року такі люди, як ви або я зможемо купити його, а до 2070 років і в бідних країнах на скромні доходи зможуть його придбати”.

“У кожного буде шанс мати безсмертя, своєрідне електронне безсмертя”.

“Через 10, 15, 20 років ціна зведеться до сотень фунтів, а не до мільйонів”.

“Це може бути надано як частина ДСЗ. Можливо, ви зможете купувати преміальні пропозиції по закритій підписці, або отримати базову присутність в мережі і мати можливість використовувати тіло андроїда”.

Живі Андроїдні тіла для нас

Вчені можуть створювати живі Андроїдні тіла для нас


 

Однак доктор Пірсон каже, що нам доведеться обмежити кількість людей, які можуть володіти тілами андроїдів.

“Вам може бути надано безкоштовне безсмертя в ДСЗ, але ви можете бути обмежені не більше ніж двома або трьома”.

“Багаті люди, які можуть собі це дозволити, ймовірно, захочуть мати безліч різних тіл, і якщо ваш розум буде у мережі, не буде нічого, що могло б перешкодити повторити його мільйони разів”.

“Ви не хотіли б жити у світі, в якому є мільйони Кардашян, що йдуть навколо, які можуть дозволити собі це зробити і більше ніхто”.

уявні комп'ютерні світи

Ми могли б навіть населяти уявні комп’ютерні світи довгий час після смерті наших тел


 

“Нам потрібно буде обмежити кількість тіл через вплив на навколишнє середовище”.

“Уявіть кожного у Великобританії. Коли економіка дозволить кожному мати по 10 тіл, тут буде 600 мільйонів чоловік”.

 

Метод №3: Життя у віртуальному світі

Але якщо наш розум в мережі, хіба нам потрібні тіла роботів? За словами доктора Пірсона, ми могли б просто жити в комп’ютерній симуляції.

“Ви могли б провести більшу частину свого часу в Інтернеті в віртуальному світі, звичайно, в будь-якій точці світу на будь-якому комп’ютері”.

“Якщо ви весь час у мережі, у вас може бути фантастичне життя в Інтернеті, все буде віртуально, тому ви можете отримати все, що захочете. 72 діви, якщо це те, що вас заводить, все що завгодно, тому що це абсолютно уявне”.

“Ви могли б зробити стільки забав, скільки могли б уявити собі онлайн. Можливо, ви все одно захочете увійти в реальний світ”.

Ви могли б пов’язати свій розум з мільйонами інших умів і мати необмежений інтелект і бути в декількох місцях одночасно.

 

Припинити-зберегти дороге життя

Підступною частиною є виживання, поки технологія не стане широко доступною.

“До 2050 року це буде дійсно тільки для багатих і знаменитих”.

“Більшість людей з доходами середнього класу і розумними доходами робітничого класу, ймовірно, зможуть дозволити собі це в 2060-х роках. Так що це буде доступно кожному під 90 до 2060 року”.

“Якби ви народилися десь у 1970-му, в цьому році вам 48. Так що у кого-небудь молодше 50 років є хороші шанси і у будь-кого до 40 років майже напевно буде доступ до цього”.

“Більшість ваших читачів, ймовірно, будуть жити вічно”, – говорить доктор Пірсон.

 

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: