Banda Agency отримала срібного Каннського лева за брендинг Чорнобильської зони

23.06.2022 0 By NS.Writer

Це другий срібний лев в історії України, пише bazilik.media.

Banda Agency отримала срібного Каннського лева за брендинг Чорнобильської зони

Banda Agency отримала срібного Каннського лева в категорії Design за брендинг Чорнобильської зони.

У 2021 році агенція Banda розробила брендинг Чорнобильської зони відчуження, щоб привернути увагу до неї. Зараз, коли триває війна і Чорнобильська атомна електростанція була під окупацією військ рф, ризики катастрофи дуже високі.

Ідея брендингу полягає в тому, що він видозмінюється щороку та робить час головним героєм цієї історії. В основі логотипа — форма четвертого реактора, символу початку трагічних подій. Кінцева точка на лого — 2064 рік, коли Чорнобильську електростанцію буде повністю виведено з експлуатації.

“Чорнобиль – це дивовижний синтез застиглого міста Прип’ять, відродженої природи та наукової роботи на самій станції. Там щодня працюють вчені з усього світу, щоб мінімізувати шкоду минулих подій і забезпечити майбутнє. Чому цьому місцю потрібен логотип? По-перше, щоб нагадати про це унікальне місце, роки якого злічені. Воно поступово зникає, руйнуючись часом і поглинаючись природою. По-друге, тримати ситуацію на контролі й точно знати, коли небезпека повністю зникне”, — говорить про проєкт Олександра Дорогунцова, креативна директорка агенції Banda.

Ця нагорода стала другим срібним левом в історії України та другим левом для Banda Agency.

Читайте також на Newssky «2500 експертів два місяці пишуть план для післявоєнної України» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: