Багатонаціональною тактичною групою було відпрацьовано рейдові дії в тилу противника

08.07.2021 0 By NS.Writer

На загальновійськовому полігоні «Олешківські піски» в рамках українсько-американського міжнародного навчання «Сі Бриз — 2021» відбулися практичні тренування з тактичної підготовки, пише armyinform.com.ua.

Військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти командування морської піхоти ВМС ЗС України, Державної прикордонної служби України, морської піхоти США, Грузії та Республіки Молдова діяли у складі єдиного багатонаціонального підрозділу.

Тренування було розподілено на три етапи. Під час першого етапу тактична група отримала завдання вийти з району зосередження в район очікування, де командир тактичної групи провів короткий брифінг на макеті місцевості та поставив завдання командирам підрозділів. Другий етап — безпосередньо виконання завдання.

За легендою, тактична група мала вийти в тил умовного противника та знищити важливі об’єкти інфраструктури військового призначення. Під час останнього етапу військовослужбовці здійснили марш до району зосередження, але під час руху колон противник влаштував засідку.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: