Авіатори вражають масштабами підготовки до святкування 30-ї річниці незалежності України

15.08.2021 0 By NS.Writer

На аеродромі Васильків розпочався головний етап підготовки до святкування. Поки учасники пішої колони відточують стройовий вишкіл на землі, пілоти відточують майстерність та злітаність в повітрі, пише armyinform.com.ua.

Про це повідомляє Міністерство оборони України з посиланням на Службу зв’язків з громадськістю Повітряного командування «Центр».

До прольоту повітряної колони Сил безпеки та оборони залучені авіаційні підрозділи Повітряних Сил, Сухопутних військ, Військово-Морських Сил, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Національної поліції, Державного підприємства «Антонов» та країн-партнерів.

Особливістю тренувань є те, що льотчики, залучені до участі у повітряному дійстві, є випускниками минулих років, і хоча в строю не так довго, втім командири з гордістю відзначають, що змогли підготувати справжніх професіоналів своєї справи. Пілоти пишаються, що мають змогу пролетіти над Хрещатиком у складі повітряної колони на 30-ту річницю Незалежності України.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: